Home TOP NEWS Φερέρα: «Έλειψε η αποτελεσματικότητα αμυντικά και επιθετικά»

Φερέρα: «Έλειψε η αποτελεσματικότητα αμυντικά και επιθετικά»


Είπε στη διάσκεψη τύπου, μετά την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα, ο Γιανίκ Φερέρα…

Συγχαρητήρια στη Νέα Σαλαμίνα. Είναι από τα παιχνίδια που αυτός που τα χάνει απογοητεύεται. Προσπαθήσαμε πολλά όμως μας έλειψε η αποτελεσματικότητα αμυντικά και επιθετικά. Αυτοί ήρθαν δύο φορές στην περιοχής μας και σκόραραν ενώ εμείς είχαμε πολλές προϋποθέσεις χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αυτή ήταν η διαφορά στο παιχνίδι και τώρα πρέπει να αντιδράσουμε από το αμέσως επόμενο παιχνίδι.

Για τις αλλαγές που έγιναν σήμερα: Ήμασταν αναγκασμένοι να κάνουμε αλλαγές. Ο Κασάμας μας είπε ότι είχε προβλημα χθες ενώ ο Καρίμ ήταν άρρωστος χθες. Όμως δεν φταίνει οι παίκτες που έπαιξαν. Δεν νομίζω ότι αντιδράσαμε αργά, κάναμε τις αλλαγές μας νωρίς, προσπαθήσαμε να πιέσουμε να γίνουμε πιο επικίνδυνοι. Ήταν όμως οργανωμένοι οι αντίπαλοι, ήταν πολλοί πίσω από τη μπάλα και δεν ήταν εύκολο. Βλέπουμε όμως τους εαυτούς μας. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί σήμερα. 

Για τι σημαίνει η ήττα: Δεν ξέρω ακόμα τι σημαίνει για το τελικό πλασάρισμα μας διότι έμειναν ακόμα 16 παιχνίδια. Θέλουμε ξανά μετά από αυτή την ήττα να έχουμε συνεχόμενες νίκες. Πρέπει να συνεχίσουμε διότι ακόμη τίποτα δεν τελείωσε.