Home TOP NEWS Φωνάζει… δυνατά παρών ο Πάρης Ψάλτης

Φωνάζει… δυνατά παρών ο Πάρης Ψάλτης

Εδω και τρία παιχνίδια και με αφορμή την απουσία του Άνταμ Μάθιους λόγω τραυματισμού, ο Γιανίκ Φερέρα δίνει χρόνο συμμετοχή στον Πάρη Ψάλτη.


Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Κύπριος ακραίος αμυντικός αγωνίστηκε για 65λέπτα αντικαθιστώντας τον Μάθιους στο 35ο λεπτό, με τον Πάρη Ψάλτη μάλιστα στα λεπτά που κλήθηκε να αγωνιστεί να πραγματοποιεί μια πολύ καλή παρουσία στον συγκεκριμένο αγώνα.

Απ’ εκεί και πέρα ο Βέλγος τεχνικός έδωσε φανέλα βασικού στον Ψάλτη στα δύο τελευταία παιχνίδια κόντρα στον Απόλλωνα και την ΕΝΠ, με τον δεξί μπακ της ομάδας μας να φωνάζει δυνατά παρών και στους δύο προαναφερθέντες αγώνες.

Ο Ψάλτης πέραν από τις δύο ασίστ που έδωσε στο 2-0 με τον Απόλλωνα και στο 3-0 με την ΕΝΠ, έκανε δύο πολύ καλά παιχνίδια και ήταν εξαιρετικός τόσο στα αμυντικά του, όσο και στα επιθετικά του καθήκοντα,

Σίγουρα με τέτοιες εξαιρετικές εμφανίσεις ο Πάρης Ψάλτης καταφέρνει να κερδίζει πόντους από τον Γιανίκ Φερέρα και παράλληλα βάζει δύσκολα και στον Μάθιους, ο οποίος αν και επέστρεψε στην αποστολή δεν αγωνιστικές πολύ στα τελευταία δύο ματς.