Home TOP NEWS Γιούστε: “Δουλεύουμε όπως την τελευταία εβδομάδα και σίγουρα πρέπει να κερδίσουμε”

Γιούστε: “Δουλεύουμε όπως την τελευταία εβδομάδα και σίγουρα πρέπει να κερδίσουμε”

Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας, Έκτορ Γιούστε παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενόψει του παιχνιδιού της ερχόμενης Πέμπτης με την Ανόρθωση. Μεταξύ άλλων ο Ισπανός σχολίασε και το παιχνίδι με την Πάφο, την δική του εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι, ενώ έστειλε και το μήνυμα του στους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωση. Πώς το περιμένεις να είναι;
«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες σε αυτό το γήπεδο, γιατί υπάρχει αρκετός κόσμος πάντα εκεί. Ξέρουμε ότι η ατμόσφαιρα εκεί είναι πάντα δύσκολη. Όμως, πιστεύω πώς είμαστε εντάξει, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως την τελευταία εβδομάδα και σίγουρα πρέπει να κερδίσουμε. Θα πάμε εκεί για να πάρουμε τους βαθμούς».

Είσαι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής. Ποια πιστεύεις πρέπει να είναι η αντίδραση μας μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματά;
«Πριν από τα δύο τελευταία αποτελέσματα η ομάδα ήταν πολύ καλή, κέρδιζε και είχε καλές εμφανίσεις. Πρέπει να συνεχίσουμε όπως σε εκείνα τα παιχνίδια. Είναι αλήθεια πώς απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε και δεν είχαμε την εμφάνιση που θα θέλαμε. Όμως είναι φανερό ότι η ομάδα είναι καλύτερη τον τελευταίο μήνα και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να αποδίδουμε καλύτερα και να αντιμετωπίσουμε αυτά τα παιχνίδια σαν να είναι τελικός».

Ποια είναι η άποψη σου για τον αγώνα απέναντι στην Πάφος FC;
«Πιστεύω πως ήμασταν εντάξει. Αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί, συμπαγείς. Όλοι οι παίκτες ακόμη και αυτοί που αγωνίζονται στην επίθεση μας βοήθησαν πολύ για να κρατήσουμε το μηδέν παθητικό. Προφανώς δεν κερδίσαμε, έτσι θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πιο σκληρά, καλύτερα και να βελτιωθούμε στο σκοράρισμα».

Αγωνίστηκες για 90 λεπτά μετά από περίπου δύο μήνες. Πώς νιώθεις;
«Ένιωσα καλά. Κάποιες φορές είναι δύσκολο να επανέλθεις όταν είσαι εκτός για αρκετό καιρό. Όμως το συναίσθημα ήταν εντάξει, σωματικά ήμουν μία χαρά. Πάντοτε είναι πιο εύκολο να δουλεύω με τους συμπαίκτες μου, γιατί αμυντικά είναι πολύ καλοί και είναι πιο εύκολο».

Οι φίλαθλοί περιμένουν από την ομάδα να επιστρέψει στις νίκες. Ποιο είναι το μήνυμά σου;
«Γνωρίζουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε. Τελειώνει σιγά-σιγά η πρώτη φάση του πρωταθλήματος. Πρέπει να προσθέσουμε βαθμούς και όπως έχω πει πρέπει να γίνουμε καλύτεροι και να βελτιωθούμε. Να προσπαθήσουμε να μπούμε στα πλέι όφ και να τερματίσουμε σε μία καλή θέση».