Home TOP NEWS Η προετοιμασία και το ντέρμπι μίας επιλογής στο «Παπ»

Η προετοιμασία και το ντέρμπι μίας επιλογής στο «Παπ»


Αυτό που ανέφερε μετά το παιχνίδι με την Πάφο ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου, ισχύει απόλυτα. Ότι δηλαδή ένα ισόπαλο αποτέλεσμα με την Πάφο δεν θα ήταν κακό, αν τα βαθμολογικά δεδομένα δεν ήταν διαμορφωμένα όπως είναι σήμερα.

Το ίδιο ισχύει και για τον αγώνα που ακολουθεί. Ένα ντέρμπι με την Ανόρθωση στη Λάρνακα θεωρείται τριπλής επιλογής και ακόμα κι ο βαθμός θα μπορούσε, υπό προϋποθέσεις, να θεωρηθεί καλός. Την Πέμπτη ωστόσο, όποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα αποτελέσει ακόμα ένα βήμα προς τα πίσω για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Και δεν είναι μόνο τα βαθμολογικά δεδομένα που μας υποχρεώνουν να στοχεύσουμε μόνο στη νίκη, είναι και η κατάσταση της Ανόρθωσης η οποία δεν έχει να επιδείξει φέτος τίποτα το ιδιαίτερο.

Η προετοιμασία θα γίνει χωρίς τους Χούπερ και Κακουλλή που είναι τραυματίες.

Δεν αναμένεται να αγωνιστεί ούτε και σε αυτό το παιχνίδι ο νεοφερμένος Σράντι ενώ πιθανόν να δούμε ύστερα από καιρό στην αποστολή τον Φώτη Παπουλή. Προπονείται κανονικά και ο Ζαχαρίου.

Το πλάνο για το παιχνίδι βγαίνει και αύριο ολοκληρώνεται η… μίνι προετοιμασία για το ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».