Home TOP NEWS Κανένας εφησυχασμός και… κανένα περιθώριο λάθους

Κανένας εφησυχασμός και… κανένα περιθώριο λάθους

Όλο το βάρος των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας πέφτει στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τη Νέα Σαλαμίνα το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Οι τέσσερεις συνεχόμενες νίκες βοήθησαν τα μέγιστα την ομάδα μας να ανέβει τόσο ψυχολογικά, όσο και βαθμολογικά, ωστόσο στο “Ηλίας Πούλλος” δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός και άπαντες ξέρουν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους και θα πρέπει να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς αν θέλουν να πλησιάσουν τις προπορευόμενες ομάδες.

Στην ομάδα μας αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του επερχόμενου αγώνα και ο Γιανίκ Φερέρα με τους συνεργάτες του προετοιμάζουν τους ποδοσφαιριστές για να παρουσιαστούν έτοιμοι και δυνατοί για να “χτυπήσουν” το διπλό το οποίο αν έρθει θα είναι το τρίτο για την φετινή σεζόν.

Η αντίπαλος της ομάδας μας πάντως διανυεί περίοδο αγωνιστικής φόρμας στα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα πέτυχε δύο σερί νίκες και στο κύπελλο απέκλεισε την ΑΕΚ με τεσσάρα και έστειλε μηνύματα, συνεπώς όλοι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να αγωνιστούν θα χρειαστεί να δώσουν άλλη μια φορά το 100% του εαυτού τους, άλλωστε το αποτέλεσμα θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό κι από την απόδοση της ομάδας μας.

Ο Φερέρα παρακολούθησε αγώνες της Νέας Σαλαμίνα κατέγραψε τα συν και τα πλην και προετοιμάζει τα πλάνα του έτσι ώστε η ομάδα μας να μπορέσει να παίξει το ποδόσφαιρο που θέλει για να μπορέσει να φύγει από το “Αμμόχωστος” με το τρίποντο.