Home TOP NEWS Match Report: Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για να έρθει το ζητούμενο

Match Report: Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για να έρθει το ζητούμενο


Πήρε το ζητούμενο απόψε η ομάδα κερδίζοντας με 2-0 τη Δόξα. Σκόραραν οι Μπρούνο και Μπάρκερ στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο η ομάδα έβαλε ένταση, έφτιαξε κι άλλες ευκαιρίες απέναντι σε έναν σχετικά καλό αντίπαλο απόψε.

Βρήκε χώρο να κινηθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ αφού η Δόξα σε καμία περίπτωση δεν επιδίωξε να κλειστεί στην άμυνα της. Στο πρώτο διάστημα του παιχνιδιού ήμασταν πολύ δημιουργικοί, χάσαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες και πετύχαμε γκολ με τον Μπρούνο. Δεν εκμεταλλευτήκαμε όμως το μομέντουμ του παιχνιδιού αφού η αντίπαλος μας κράτησε με τη σειρά της μπάλα και προσπάθησε να βρει την απάντηση στο γρήγορο γκολ που δέχθηκε.

Γενικότερα η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η πιο καλή ομάδα μέσα στο γήπεδο όμως βρήκε σήμερα αντίσταση από έναν αντίπλο που ουσιαστικά δεν έχει τίποτα να χάσει και παίζει πολύ πιο ελέυθερα.

Βέβαια το δεύτερο γκολ που ήρθε από τον Μπάρκερ περιόρισε τις ελπίδες των φιλοξενούμενων για κάτι καλό στο παιχνίδι και έδωσε άνεση στην ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία προσπάθησε και για τρίτο γκολ στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος, όπως ήταν λογικό, η Δόξα άνοικτηκε για να σκοράρει και να ξαναμπει στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος. Έκανε όμως καλή διαχείρηση στο παιχνίδι η ομάδα, χωρίς μάλιστα να ξοδέψει και πολλές δυνάμεις.

Προσθέτουμε άλλους τρεις βαθμούς στη συγκομιδή μας και βλέπουμε τη συνέχεια. Επόμενο παιχνίδι αυτό με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ σε 9 μέρες.

Α’ Ημίχρονο

H πρώτη πολύ καλή ευκαιρία ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Ανσαριφάρντ πήρε μπάλα πλάγια στην περιοχή, σέντραρε, αποκρούστηκε η μπάλα όμως έμεινε στην περιοχή και ήρθε ο Ψάλτης για να σουτάρει με μία όμως δεν βρήκε στόχο απόευνοϊκή θέση.

Στο 6ο λεπτό ο Κακουλλής δέχθηκε πολύ ωραία μπαλιά από τον Μίλετιτς, κατέβασε υπέροχα στην περιοχή και έφερε τη μπάλα προστά του, σούταρε για να σκοράρει όμως η μπάλα έφυγε έξω. Ήταν τεράστια ευκαιρία.

Στο 11ο λεπτό ο Μπάρκερ πήρε μπάλα από δεξιά και με την ταχύτητα του μπήκε στην περιοχή, έδωσε πάσα στο ύψος του πέναλτι στον Μπρούνο που σούταρε εύστοχα για να ανοίξει το σκορ.

Από κόρνερ απειληθήκαμε για πρώτη φορά με την κεφαλιά που έγινε στο δέυτερο δοκάρι από τον Αντενόν να αποκρούεται στη γραμμή από τον Μπασιρού στο 16ο λεπτό. Στην εξέλιξη της φάσης έγινε κι ένα σουτ το οποίο ήταν άστοχο. Πέρασε δίπλα από τηυν εστία του Ουζόχο.

Ευκαιρία έχασε ο Κακουλλής στο 29ο λεπτό. Πήρε πάσα στο ανοικτό γήπεδο, έτρεξε δίπλα στον αμυντικό, έφτασε στην περιοχή και πλάσαρε με τη μπάλα να περνάει λίγο έξω.

Στο 30ο λεπτό ο Μπάρκερ πήρε μπάλα στο ύψος του πέναλτι, ύστερα από γύρισμα από δεξιά του Ανσαριφάρντ, έκανε διπλή προσπάθεια ο Άγγλος για να πλασάρει στη γωνία της εστίας του Σισκόφσκι.

 

Β’ Ημίχρονο

Η πρώτη φάση ήταν για τη Δόξα η οποία κυνήγησε γρήγορο γκολ για να ξαναμπει στο παιχνίδι.

Στο 53ο λεπτό ο Ανσαριφάρντ βρέθηκε σε θέση βολής έξω από την περιοχή, δοκίμασε με το αριστερό όμως το σουτ του έφυγε ψηλά.

Στο 54ο λεπτό ο Μπάρκερ έδωσε με πάσα στον Κακουλλής στην περιοχή, αυτός υπό πίεση έκανε σουτ πάνω απο την εστία.

Στο 55ο λεπτό ο Μπένι βγήκε μόνος απέναντι στον Ουζόχο, τον πλάσαρε όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Στο 67ο λεπτό ο Χόυπερ μπήκε στη θέση του Κακουλλή, και οι Χαραλάμπους και Μιξ στη θέση των Μπασιρού και Ανσαριφάρντ.

Ευκαιρία έχασε στο 75ο λεπτό ο Τιτζανί ο οποίος από ευνοϊκή θέση στη περιοχή μας έκανε στραβοκλωτσιά.

Στο 75ο λεπτό μπήκε ο ΛοΪζου στη θέση του Χαρλάμπους που αποχώρησε τραυματίας.

Σουτ από τον Σαντίκ στο 78 η μπάλα αποκρούστηκε έυκολα από τον Ουζόχο.

Στο 80ο λεπτό ο Μπάρκερ έδωσε τη θέση του στον Γιούστε.

Στο 84ο λεπτό ο Χούπερ πήρε πάσα από τον Μιξ, έχασε όμως το κοντρόλ και δεν μπόρεσε μπροστά στον Σισκόφσκι να πλασάρει.

Στο 87ο λεπτό ο Σαντίκ πήρε μπαλιά από απόσταση, έκανε κοντρόλ στην περιοχή μας και τελείωσε ωραία τη φάση. Ελέγχθηκε από το VAR η φάση και το γκολ δεν μέτρησε για οφσάιντ.