Home TOP NEWS Με την ίδια φιλοσοφία και με… στόχο να διευρύνει το σερί!

Με την ίδια φιλοσοφία και με… στόχο να διευρύνει το σερί!

Άλλες δύο προπονήσεις απομένουν για την ομάδα μας πριν από το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα με την τεχνική ηγεσία να καταστρώνει πλάνο νίκης και τους ποδοσφαιριστές μας να πατάνε “γκάζι” έτσι ώστε την Κυριακή να μπορέσουν να παρουσιαστούν έτοιμοι για να δώσουν συνέχεια στο σερί.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι το τελευταίο διάστημα μετράει 7 νίκες σε οκτώ παιχνίδια και θα πάει την Κυριακή στο “Αμμόχωστος – Επιστροφή” με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για να “χτυπήσει” το τρίποντο, το οποίο αν έρθει θα της επιτρέψει να ελπίζει σε ακόμη καλύτερες μέρες.

Το κλίμα στο “Ηλίας Πούλλος” μετά τα τέσσερα σερί νικηφόρα αποτελέσματα μπορούμε να πούμε εκ του ασφαλούς ότι είναι εξαιρετικό και όλοι στην ομάδα περιμένουν την Κυριακή να μπούν στον αγωνιστικό χώρο και να τα δώσουν όλα για να οδηγήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στη νίκη και στο 5 στα 5.

Απο πλευράς της η τεχνική ηγεσία δεν θα έχει στην διάθεση της τους Παπουλή, Χαραλάμπους και Ζαχαρίου. Οι πρώτοι δύο θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το ντέρμπι με την Πάφο FC.

Απ’ εκεί και πέρα όλοι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Βελγοισπανού κόουτς, ο οποίος αναμένεται να ακολουθήσει την ίδια φιλοσοφία όπως στα προηγούμενα παιχνίδια, άλλωστε στα παιχνίδια με Δόξα και ΑΕΛ δεν άλλαξε ούτε γράμμα στην ενδεκάδα και αναμένουμε να ακολουθήσει και τώρα την τακτική “ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει”.

Μοναδικό μείον από την επικείμενη δύσκολη έξοδο της ομάδας μας είναι ότι δεν θα έχει τον 12ο στο πλευρό της αφού είναι τιμωρημένη η Νέα Σαλαμίνα, στο γήπεδο θα μπορούν να βρίσκονται συνταξιούχοι και παιδιά κάτω των 12 χρονών που θα συνοδεύονται από τη μητέρα τους.