Home TOP NEWS Μέχρι το τέλος του μηνός είναι όλα ανοικτά

Μέχρι το τέλος του μηνός είναι όλα ανοικτά


Ήδη η ομάδα ανακοίνωσε την πρώτη της μεταγραφή. Ο προπονητής επενδύει στην ποιότητα του Ταζούρι Σράντι και πιστεύει πολύ ότι θα δώσει τις βοήθειες που όλοι αναμένουν, και θα δώσει με την παρουσία του ώθηση μεσοεπιθετικά στην ομάδα στη συνέχεια.

Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου το παράθυρο για μεταγραφές θα είναι ανοικτό και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η ομάδα να προχωρήσει περαιτέρω μεταγραφικά. Ήδη έχει βγει προς τα έξω η επιθυμία του Μπέζους να αποχωρήσει κι αν βρεθεί ο τρόπος να γίνει πράξη η επιθυμία του, τότε είναι δεδομένο πως η ομάδα θα τον αντικαταστήσει.

Ο Ταζούρι Σράντι παίρνει τη θέση του Μάταβς ο οποίος, είτε αποχωρήσει, είτε παραμείνει στο «Ηλίας Πούλλος», θα διαγραφεί από τον κατάλογο της ομάδας. Κι από κει και πέρα, αν προκύψει αποχώρηση τότε θα προχωρήσει η ομάδα σε άλλη μεταγραφή.

Τα σενάρια πάντως είναι ήδη στο τραπέζι κι εκφράζεται ετοιμότητα ότι κι αν προκύψει. Οπότε θα πρέπει να αναμένουμε και θα πρέπει να θεωρήσουμε πως όλα είναι ανοικτά μέσα στο επόμενο εικοσαήμερο.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως από την πλευρά της η διοίκηση δηλώνει έτοιμη να κάνει πράξη τις όποιες επιθυμίες του τεχνικού επιτελείου σε αυτό το κομμάτι, το μεταγραφικό.