Home TOP NEWS Να δείξει ξανά ότι είναι το αφεντικό στο ΓΣΠ!

Να δείξει ξανά ότι είναι το αφεντικό στο ΓΣΠ!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ το μυαλό όλων είναι καρφωμένο στο πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA, το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή  (29/1 | 17:00) στο ΓΣΠ, με την Πάφο FC του Χένινγκ Μπεργκ.


Μετά την ήττα στο τελευταίο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, οι ποδοσφαιριστές του Γιανίκ Φερέρα καλούνται να βγάλουν αντίδραση και να πάρουν το ζητούμενο που είναι οι τρεις βαθμοί. κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο, που βρίσκεται από την αρχή της σεζόν στις πρώτες θέσεις, πράγμα που αν συμβεί θα δώσει τεράστια ψυχολογική και βαθμολογική ώθηση στην ομάδα μας.

Σίγουρα το παιχνίδι με την ομάδα του πρώην τεχνικού της ομάδας μας, δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κληθεί για ακόμη μια να κυνηγήσει μέσα στο “σπίτι” και με την στήριξη των φίλων της να πάρει το τρίποντο και να επιβεβαιώσει για ακόμη μια φορά την φετινή σεζόν την δυναμική της μέσα στο ΓΣΠ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Βέλγος τεχνικός είδε τους Παπουλή, Ψάλτη, Χαραλάμπους, Τατζιούρι Σράντι και Ζαχαρίου να προπονούνται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και αναμένουμε ότι, θα τους έχει στην απσοτολή την ερχόμενη Κυριακή με τις επιλογές του να αυξάνονται.

Όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο ο Φερέρα ίσως πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το τελευταίο ματς κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Φυσικά όποιοι κι αν κληθούν είτε από την αρχή, είτε έρθουν από τον πάγκο θα πρέπει να δώσουν το 100% του εαυτού τους στις τέσσερεις γραμμές, να είναι συγκεντρωμένοι για 90λεπτά, προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή, να φανούν αποτελεσματικοί μπροστά στο αντίπαλο τέρμα και να αποφύγουν τα λάθη στην άμυνα που μπορεί να κοστίσουν.