Home TOP NEWS Να κάνει το καθήκον της η ομάδα και… να εκμεταλλευτεί απώλειες!

Να κάνει το καθήκον της η ομάδα και… να εκμεταλλευτεί απώλειες!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται για το 19ο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα(16/1) στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΛ.


Για άλλη μια αγωνιστική ο στόχος για το σύνολο του Γιανίκ Φερέρα δεν είναι άλλος από το να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό του και να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα του επιτρέψουν να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Βέλγος τεχνικός και οι συνεργάτες του σκάναραν ήδη την ΑΕΛ, μετέφεραν ήδη αυτά που ήθελαν στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα κληθούν την Δευτέρα να δείξουν αγωνιστική συνέπεια στις τέσσερεις γραμμές του γηπέδου και να βγάλει την ποιότητα τους φτάνοντας στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι έχει τον τίτλο του ντέρμπι, ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ μέσα στην έδρα της απέδειξε ότι μπορεί να πάρει αποτελέσματα και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και κόντρα στους “γαλαζοκίτρινους” της Λεμεσού οι οποίοι προέρχονται από 120λεπτά αγώνα μεσοβδόμαδα παίρνοντας το ζητούμενο που είναι οι τρεις βαθμοί.

Πριν τον αγώνα με την ΑΕΛ η ομάδα μας θα γνωρίζει το αποτέλεσμα της ΑΕΚ με τον Άρη δυο ομάδες που προπορεύονται στην βαθμολογία, θα χάσουν βαθμούς και αν έρθει η νίκη την Δευτέρα τότε θα μπορέσουμε να μειώσουμε τις αποστάσεις από τις δύο προαναφερόμενες ομάδες.

Φυσικά δεν πρέπει να προτρέχουμε, το κάθε παιχνίδι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μην χαθούν βαθμοί  κι έτσι πρέπει να προσεγγίσουν το παιχνίδι της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές μας να κάνουν το καθήκον τους αν θέλει να εκμεταλλεύτουν τις απώλειες των άλλων.