Home TOP NEWS Να βγάλει ξανά αντίδραση

Να βγάλει ξανά αντίδραση

Η ΟΜΟΝΟΙΑ την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την τρίτη της ήττα στο πρωτάθλημα με τον Γιανίκ Φερέρα στην άκρη του πάγκου. Η πρώτη ήταν η βαριά ήττα από τον Αποέλ, ενώ με το ίδιο σκορ (2-1) έχασε εκτός έδρας από ΑΕΚ και Νέα Σαλαμίνα.


Μετά από τις τρεις ήττες η ομάδα μας κατάφερε να βγάλει αντίδραση στα παιχνίδια που ακολούθησαν αυτών κι αυτό θα χρειαστεί να πράξει και αυτή την φορά και στα παιχνίδια που ακολουθούν στις επόμενες αγωνιστικές.

Να σημειώσουμε ότι μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα στο “αιώνιο” η ομάδα μας νίκησε δύο φορές την Καρμιώτισσα σε κύπελλο και πρωτάθλημα και πήρε το τρίποντο στο ματς με τον Ακρίτα. Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε σερί τεσσάρων νικών με Απόλλωνα, ΕΝΠ, Δόξα και ΑΕΛ.

Επιβάλλεται λοιπόν κι αυτή την φορά και μετά από τη νέα ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα οι ποδοσφαιριστές να βγάλουν ξανά αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα το πρόγραμμα που έχει ενώπιον της η ομάδα μας δεν είναι και το πιο εύκολο, ωστόσο το παιχνίδι που ακολουθεί με την Πάφο FC είναι στο ΓΣΠ που η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι δυνατή την φετινή σεζόν και είναι μια ευκαιρία να επιστρέψει ξανά στις νίκες.