Home TOP NEWS Να βρει τον τρόπο να “σπάσει” την καλοδουλεμένη άμυνα της ΑΕΛ!

Να βρει τον τρόπο να “σπάσει” την καλοδουλεμένη άμυνα της ΑΕΛ!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι επικεντρωμένοι στο ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας με την ΑΕΛ, στο οποίο θα ψάξουν τη νίκη θέλοντας με αυτήν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελεσμάτα τα οποία θα την βοηθήσουν να σκαρφαλώσει κι άλλο στην βαθμολογία.


Η αντίπαλος μας θα έρθει την ερχόμενη Δευτέρα στο ΓΣΠ μετρώντας μια νίκη στο πρωτάθλημα με τον Αποέλ και μια πρόκριση στους “8” του κυπέλλου επί του Απόλλωνα και σίγουρα τα αποτελέσματα αυτά έχουν χτυπήσει όχι καμπανάκια, αλλά καμπάνα στην τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές μας.

Ο Γιανίκ Φερέρα και οι συνεργάτες του που είδαν την ΑΕΛ αγωνιζόμενη στα τελευταία ματς, γνωρίζουν και τους αριθμούς της και μαζί με τους ποδοσφαιριστές του δουλεύουν, έτσι ώστε την Δευτέρα να παρουσιαστούν στον αγωνιστικό χώρο έτοιμοι και δυνατοί για να διεκδικήσουν το ζητούμενο που είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

Μπορεί επιθετικά η ΑΕΛ να μην παρουσιάζει κάτι το αξιόλογο αφού σε 18 παιχνίδια πέτυχε 14 γκολ, όμως αμυντικά έχει την τρίτη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, δέχθηκε μόνο 11 γκολ, στα τελευταία έξι παιχνίδια διατηρεί απαραβίαστη την εστία της και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να βρει τον τρόπο να  “σπάσει” την καλοδουλεμένη άμυνα των “γαλαζοκιτρίνων”.

Συνεπώς η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει την ερχόμενη Δεύτερα να έχει φαντασία στο παιχνίδι της, να βγάλει ενέργεια σε όλες τις γραμμές και στην επίθεση να υπάρχει πολυφωνία αν θέλει να γκρεμίσει το μηδέν παθητικό της ΑΕΛ.