Home TOP NEWS Ο Ανδρέας για το πρωτάθλημα, Ουζόχο-Μπρούνο-Μπέζους, τεχνικό διευθυντή και αγωνιστικά

Ο Ανδρέας για το πρωτάθλημα, Ουζόχο-Μπρούνο-Μπέζους, τεχνικό διευθυντή και αγωνιστικά


Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ΣΠΟΡΦΜ95 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας,  Ανδρέας Δημητρίου, είπεε:

«Έχουμε ακόμα ένα βουνό μπροστά μας. Γνωρίζουμε ότι είναι ελάχιστα τα περιθώρια για απώλειες, είμαστε ακόμα μακριά από εκεί που θέλουμε, όμως βλέπουμε ένα, ένα τους αγώνες και αυτό κάνουμε βλέποντας τον επόμενο αντίπαλο που είναι η αξιόλογή ομάδα της Νέας Σαλαμίνας.
Όλα τα παιχνίδια, είναι κρίσιμα, έτσι και αυτό με τον επόμενο αντίπαλο».

Για τα αγωνιστικά νέα;
«Έχουμε εκτός τους Παπουλή, Χαραλάμπους και Ζαχαρίου. Οι πρώτοι δύο ίσως να προλάβουν τον αγώνα με την Πάφο. Ο Σράντι κάνει προσπάθεια για να βρεθεί στο καλύτερο σημείο ετοιμότητας. Γίνεται προσεχτικός χειρισμός του νέου μας ποδοσφαιριστή και είναι θέμα προπονητή να αποφασίσει πότε θα παίξει και ειδικά αν θα παίξει με τη Νέα Σαλαμίνα».

Για τον Τεχνικό Διευθυντή: Η όλη διαδικασία βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Όταν θα υπάρξει οριστική κατάληξη θα ενημερώσουμε με επίσημη ανακοίνωση. Υπενθυμίζω πως όταν είχαμε ενημερώσει για την απόφαση να προχωρήσει η ομάδα με την πρόσληψη Τεχνικού Διευθυντή, είχαμε αναφέρει πως η διαδικασία πρόσληψης δεν θα ολοκληρωνόταν άμεσα, αλλά θα έπαιρνε χρόνο. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική θέση για το οργανόγραμμα της ποδοσφαιρικής ομάδας και επιδίωξη είναι να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή. Βέβαια, στο ποδόσφαιρο κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί την επιτυχία. Ωστόσο, αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να καθορίσεις διαδικασίες, φιλοσοφία και κριτήρια που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τις πιθανότητές σου για να επιτύχεις.

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον για Ουζόχο: Είναι απολύτως φυσιολογικό και λογικό να υπάρχει ενδιαφέρον για τον Φράνσις. Είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, διεθνής, σε καλή κατάσταση. Όμως, δεν έχουμε κάτι ενώπιών μας πάνω στο οποίο να μπορούμε να συζητήσουμε. Ισχύει και στην περίπτωση του Φράνσις η φιλοσοφία που έχουμε ως Σύλλογος, ότι δηλαδή είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε κάθε λογική πρόταση για ποδοσφαιριστή μας. Ο Φράνσις είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ΟΜΟΝΟΙΑ, οπότε αντιλαμβάνεστε θα πρέπει να έχουμε κάτι πολύ καλό για να μπούμε στη διαδικασία να το συζητήσουμε.

Σε ότι αφορά στον Μπρούνο: Είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για την ομάδα και ο πρώτος μας σκόρερ. Επιπλέον, η σεζόν βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο. Συνεπώς, η ομάδα για να μπει στη διαδικασία να συζητήσει, θα πρέπει να έρθει κάτι πάρα πολύ καλό.

Αναφέρθηκε και στον Ρομάν Μπέζους: Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα: Είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας, προπονείται κανονικά και συμμετέχει στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Εάν προκύψει κάτι θα το δούμε και θα πράξουμε αναλόγως.

Για τα μεταγραφικά: Θα επαναλάβω τα όσα είχαν αναφέρει σε δημόσιες τοποθετήσεις τους οι αρμόδιοι για θέματα προγραμματισμού, τόσο ο Διευθυντής του τμήματος Σκάουτινγκ προς το τέλος Δεκεμβρίου, όσο και ο προπονητής μας στις αρχές Ιανουαρίου: Σε αποχώρηση ποδοσφαιριστή θα γίνεται αντικατάσταση. Για παράδειγμα, αποχώρησε ο Μάταβζ και ήρθε ο Σράντι. Εάν υπάρξει άλλη αποχώρηση, θα κάνουμε κίνηση. Βέβαια, στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να αναπροσαρμόσεις τα πλάνα σου ή να δράσις ανάλογα εάν προκύψει τέτοια ανάγκη.

Για τον Τατζούρι Σράντι: Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη διαδικασία να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα αγωνιστικής ετοιμότητας. Η ομάδα γνώριζε πως θα χρειαζόταν λίγο χρόνο ο παίκτης, καθώς προερχόταν από μια περίοδο χωρίς επίσημους αγώνες. Όταν το τεχνικό επιτελείο κρίνει ότι είναι έτοιμος να μπει στο γήπεδο, θα τον χρησιμοποιήσει.

Για τον Κίτσο: Όπως ανέφερε και ο κ. Ταραπουλούζης σε δηλώσεις του στο Total Green, η επιθυμία μας είναι να παραμείνει ο Κίτσος στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής τοποθετήθηκε δημόσια και ανέφερε ότι θα ήθελε να συνεχίσει στην ομάδα μας. Ωστόσο, ο Κίτσος ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς και συνεπώς η τελική απόφαση ανήκει στην ομάδα του.