Home TOP NEWS Οι δύο νίκες να γίνουν τρεις και να συνεχίσουμε

Οι δύο νίκες να γίνουν τρεις και να συνεχίσουμε


Άρχισε η ομάδα να κτίζει δυναμική μέσα από τις τελευταίες επιτυχίες της. Η επικράτηση σε ντέρμπι, αυτό με τον Απόλλωνα, αλλά και η επαγγελματική νίκη επί της Ένωσης στο τελευταίο παιχνίδι, δημιουργούν πολύ καλή ψυχολογία με την ομάδα να είναι έτοιμη να διευρύνει αυτό το μίνι νικηφόρο σερί απόψε και ακολούθως να συνεχίσει για να το μεγαλώσει.

Προσφέρεται η ώρα αλλά και η μέρα για να έχει η ομάδα μαζικά τον κόσμο της στο πλευρός της και θα είναι σημαντικό να έχει και αυτό τον παράγοντα δίπλα της. Έτσι κι αλλιώς στο ΓΣΠ η ΟΜΟΝΟΙΑ τα πάει εξαιρετικά φέτος και δεν υπάρχει κανένας λόγος αυτό να αλλάξει σήμερα.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την προσέγγιση από πλευράς Γιανίκ Φερέρα στο παιχνίδι. Του βγαίνουν στους τελευταίους αγώνες οι επιλογές του με την ομάδα να δείχνει εμφανή σημάδια προόδου. Κι αν συνεχίσει έτσι τότε θα προσθέσει απόψε άλλους τρεις βαθμούς στη συγκομιδή της.

Τρία είναι τα αγωνιστικά προβλήματα στο αποψινό παιχνίδι με τη Δόξα. Οι τραυματίες Παπουλής και Ζαχαρίου και ο τιμωρημένος Κούσουλος.

Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα και θα μεταδίδεται από την Primetel.