Home TOP NEWS Πλησιάζει του τεχνικού διευθυντή, έρχεται Κύπρο ο Σταύρος Παπασταύρου

Πλησιάζει του τεχνικού διευθυντή, έρχεται Κύπρο ο Σταύρος Παπασταύρου

Έγιναν οι συνεντεύξεις και ολοκληρώθηκαν και πλέον πρέπει να μετράμε αντίστροφα για τις ανακοινώσεις για τον εκλεκτό της Διοίκησης για το καίριο πόστο του Τεχνικού Διευθυντή.Το κεφάλαιο Τεχνικός Διευθυντής το χειρίστηκε αποκλειστικά ο Πρόεδρος, Σταύρος Παπασταύρου που σίγουρα επέλεξε ένα άτομο έμπειρο και ικανό για να αναλάβει αυτή την σημαντική θέση.


Η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ, δια στόματος του Ανδρέα Δημητρίου ανέφερε ότι η όλη διαδικασία για την πρόσληψη του Τεχνικού Διευθυντή είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο. “Η όλη διαδικασία βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Όταν θα υπάρξει οριστική κατάληξη θα ενημερώσουμε με επίσημη ανακοίνωση. Υπενθυμίζω πως όταν είχαμε ενημερώσει για την απόφαση να προχωρήσει η ομάδα με την πρόσληψη Τεχνικού Διευθυντή, είχαμε αναφέρει πως η διαδικασία πρόσληψης δεν θα ολοκληρωνόταν άμεσα, αλλά θα έπαιρνε χρόνο. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική θέση για το οργανόγραμμα της ποδοσφαιρικής ομάδας και επιδίωξη είναι να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή”.

Πάντως αξίζει να σημειώσουμε ότι, ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, ανέφερε ότι τέλος του μήνα θα έρθει στην Κύπρο ο Πρόεδρος, Σταύρος Παπασταύρου. Άγνωστο αν η κάθοδος του στο νησί έχει να κάνει με τις ανακοινώσεις για τον Τεχνικό Διευθυντή ο οποίος ήταν δική του επιλογή του, θα αναμένουμε να δούμε. «Ο πρόεδρος είναι αλήθεια ότι θα είναι στην Κύπρο τέλος του μήνα. Αν συμπέσει η ανακοίνωση τεχνικού διευθυντή με την άφιξη του προέδρου δεν το γνωρίζω. Η διαδικασία είναι προχωρημένη. Θα προβούμε σε ανακοίνωση με την οριστική εξέλιξη. Δεν θα γίνουν περαιτέρω αλλαγές»