Home TOP NEWS Post Game: Ελαχιστοποιήθηκαν πλέον οι ελπίδες για κάτι καλό στο πρωτάθλημα

Post Game: Ελαχιστοποιήθηκαν πλέον οι ελπίδες για κάτι καλό στο πρωτάθλημα


Είναι απογοητευτικός ο τρόπος με τον οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε χθες βράδυ το παιχνίδι στο «Αμμόχωστος». Το νικηφόρο σερί τελείωσε σε έναν αγώνα τον οποίο έπρεπε απαραιτήτως να πάρουμε και το στενάχωρο είναι πως, σε ότι αφορά στην απόδοση της, η ομάδα έριξε ταχύτητα σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες της.

Οι αλλαγές των Κασάμα και Ανσαριφάρντ, οι οποίες ήταν αναγκαστικές όπως ανέφερε μετά το παιχνίδι ο Φερέρα, επηρέασαν τη συνοχή της ομάδας. Και από τη στιγμή που απέναντι μας βρέθηκε μία πιο «σοβαρή» αντίπαλος, σε σχέση με τις προηγούμενες, φάνηκαν οι αδυναμίες μας και δυστυχώς και οι ελλείψεις.

Επιθετικά το καλύτερο μας διάστημα το είχαμε μετά που δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ, όταν δηλαδή η Νέα Σαλαμίνα οπισθοχώρησε εντελώς για να κρατήσει το προβάδισμα. Και βεβαίως αμυντικά η αστάθεια μας φάνηκε στις λίγες περιπτώσεις που η Νέα Σαλαμίνα βγήκε μπροστά. Ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος φτιάξαμε μία φάση, με τον Μπρούνο στο ξεκίνημα, ενώ η Νέα Σαλαμίνα είχε τεράστια διπλή ευκαιρία και πέτυχε και το πρώτο της γκολ.

Προσπάθησε στο δεύτερο μέρος ο Φερέρα να κάνει διαφοροποιήσεις στο γήπεδο για να αλλάξει η εικόνα μας, όμως κάποιες από τις αλλαγές του χρειάζονται εξήγηση και δυστυχώς δεν ρωτήθηκε στη διάσκεψη τύπου.

Για παράδειγμα, σε τι θεώρησε πως θα ωφελούσε η αλλαγή του Λανγκ με τον Γιούστε; Για πιο λόγο έκρινε ότι έπρεπε να αντικατασταθεί ο Κίτσος αλλά και ο Μπασιρού, ο οποίος Μπασιρού να σημειωθεί πως χθες έκανε πολύ καλό παιχνίδι ιδιαίτερα στο δημιουργικό κομμάτι. Γιατί έμεινε στον πάγκο ο Χούπερ;

Και μπορεί μέχρι τώρα ο Φερέρα να ελάμβανε πίστωση χρόνου όμως πλέον κρίνεται και μάλιστα σοβαρά. Είναι άλλωστε ήδη τρεις μήνες στην ομάδα.

Γενικότερα η απόδοση της ομάδας αλλά και των πλείστων ποδοσφαιριστών κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα. Ξέραμε βέβαια ότι θα ήταν λίγες οι φάσεις που θα δεχθούμε και το βάρος θα έπεφτε στην επίθεση. Κι εκεί εμφανίσαμε ξανά το σύνδρομο της αναποτελεσματικότητας. Λανθασμένες επιλογές συνεχώς και κακές αποφάσεις δεν μας επέτρεψαν να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες και να σκοράρουμε κι άλλα γκολ. Ο Ανδρόνικος πέτυχε το μοναδικό μας γκολ όμως από τα πόδια του χαραμίστηκαν οι περισσότερες μας επιθετικές προσπάθειες.

Μάλιστα τον βλέπαμε συνεχώς και με απορία να επιστρέφει και να προσπαθεί να γίνει αυτός δημιουργός, κάτι που βεβαίως δεν τον χαρακτηρίζει. Ο Λοΐζος δεν φάνηκε καθόλου στο παιχνίδι, ο Μπάρκερ είχε κάποιες προσπάθειες όμως έδειξε για ακόμα μία φορά πως είναι παίκτης του ύψους και του βάθους ενώ και ο Μπρούνο απέδωσε κι αυτός μέτρια. Ο Μιξ που επιλέγηκε να αγωνιστεί ως βασικός επίσης δεν έδωσε ιδιαίτερα πράγματα στην ομάδα.

Οι καλύτεροι μας ποδοσφαιριστές χθες ήταν ο Μπασιρού και ο Κίτσος οι οποίοι δεν ολοκλήρωσαν το παιχνίδι αφού αντικαταστάθηκαν. Ο Μπέζους μπήκε ως αλλαγή και συνέβαλε δημιουργικά όμως η αλήθεια είναι πως φαίνεται πως είναι ταχύτητα πίσω από τους υπόλοιπους, κάτι που επίσης χρειάζεται εξήγηση. Λίγα πράγματα έκανε ο Ανσαριφάρντ ενώ Γιούστε και Λέτσιακς δεν έδωσαν κάτι ιδιαίτερο στην ομάδα.

Ήταν πισωγύρισμα η ήττα χθες βράδυ, με τις απώλειες βαθμών σε συνδυασμό με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της αγωνιστικής, να μειώνουν δραματικά τις ελπίδες μας για διάκριση στο πρωτάθλημα. Μάλιστα τώρα μπαίνουμε σε διαδικασία αγώνων ντέρμπι και θα πρέπει να δούμε από την ΟΜΟΝΟΙΑ κάτι περισσότερο από μία αγωνιστική υπέρβαση για να αισθανθούμε ξανά αισιόδοξοι.

Ακολουθεί ο αγώνας με την Πάφο…