Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρόβλεψη ενδεκάδας με Πάφο FC

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Πάφο FC

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμη για την σημερινή (29\1 | 17:00) πολύ σημαντική αναμέτρηση της κόντρα στην Πάφο FC, η οποία θα γίνει στο ΓΣΠ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου της ομάδας μας το βράδυ του Σαββάτου, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μεταβεί σήμερα στο γήπεδο της Πρωτευούσας με τον Γιανίκ Φερέρα να έχει στην διάθεση του συνολικά 23 ποδοσφαιριστές.

Όπως γράψαμε και τις προηγούμενες μέρες ο Γιανίκ Φερέρα και οι συνεργάτες του αναμένεται στον σημερινό αγώνα να προβούν σε κάποιες αλλάγες στο βασικό σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Η δική μας πρόβλεψη για το σχήμα και τους ποδοσφαιριστές που θα παρατάξει ο Βέλγος τεχνικός κόντρα στην Πάφο FC έχει ως εξής.

Ο Φαμπιάνο περιμένουμε ότι θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, κάτι που αν γινεί θα δούμε τον Βραζιλιάνο κήπερ να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από τρεις μήνες και 12 ημέρες.

Απ εκεί και πέρα στην άμυνα θα δούμε τους Μάθιους και Λέτσιακς να καλύπτουν τα δύο άκρα και τους Άνταμ Λανγκ και Έκτορ Γιούστε να είναι το κεντρικό δίδυμο στα μετόπισθεν στον σημερινό αγώνα.

Στο νευραλγικό χώρο του κέντρου θα πάρουν θέση οι Κασάμα και Μπασίρου και στα δύο άκρα θα αγωνιστούν οι Μπρούνο Φελίπε και Λοίζος Λοίζου.

Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να δούμε το δίδυμο Καρίμ Ανσαριφάρντ και Ανδρόνικο Κακουλλή.

Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Μίλετιτς, Κίτσος, Μιξ Ντίσκερουντ, Μπάρντον Μπάρκερ.

Τα σενάρια με Κίτσο και Λέτσιακς στο βασικό σχήμα:

Να σημειώσουμε ότι υπάρχει και το σενάριο να δούμε τους Κίτσο και Λέτσιακς να παίζουν μαζί στο βασικό σχήμα. Σε μια τέτοια περίπτωση ο Μπρούνο θα μετακινηθεί στα δεξιά της επίθεσης για να έρθει ο Κίτσος να καλύψει την αριστερή πτέρυγα.

Φυσικά μπορεί να παίξει και το σενάριο ο Φερέρα να παρατάξει την ομάδα μας σε σχηματισμό 4-2-3-1, ο Μπρούνο να παίξει πίσω από τον επιθετικό, οι Κίτσος και Λόίζου να αγωνιστούν στα δύο “φτερά” και αντί για δύο επιθετικούς να δούμε ένα με τον Καρίμ και τον Κακουλλή να διεκδικούν την θέση στην κορυφή.