Home TOP NEWS Συνεχίζεται η προετοιμασία – Τα αγωνιστικά δεδομένα

Συνεχίζεται η προετοιμασία – Τα αγωνιστικά δεδομένα


Έχει μέρες μπροστά της η ομάδα για να προετοιμαστεί για τον δύσκολο αγώνα που ακολουθεί με την ΑΕΛ. Και την καλή της αγωνιστικής κατάσταση, η ομάδα, θέλει να την επιβεβαιώσει και την ερχόμενη Δευτέρα, με τον κόσμο της στο πλευρό της.

Ο Φερέρα κάνει τον σχεδιασμό του για το παιχνίδι έχοντας παρακολουθήσει την ΑΕΛ στα τελευταία της παιχνίδια. Το πλάνο για τον αγώνα θα βγει χωρίς να υπολογίζονται οι τραυματίες Παπουλής, Χαραλάμπους και Ζαχαρίου.

Για τον Χαράλαμπο θα μάθουμε σύντομα τον χρόνο που θα χρειαστεί για να αποθεραπευτεί και να επιστρέψει. Ο Παπουλής μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του ενώ ο Ζαχαρίου θέλει λίγο ακόμα για να μπορέσει να μπει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης.

Ο Μπέζους αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα ωστόσο είναι καλά και μάλλον θα είναι στην αποστολή τη Δευτέρα.

Υπολογίζεται και ο Ταζούρι Σράντι ο οποίος εγγράφηκε κανονικά και το τεχνικό τιμ θα κρίνει την ετοιμότητα του. Μάλλον θα είναι για πρώτη φορά στην αποστολή.

Απομένουν άλλες τέσσερις προπονήσεις μέχρι το παιχνίδι και μέλημα όλων είναι να παρουσιάσουν ανάλογη εικόνα με τους τελευταίους αγώνες για να έρθει το ζητούμενο.