Home TOP NEWS Τα αγωνιστικά νέα λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με την Πάφο

Τα αγωνιστικά νέα λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με την Πάφο

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ άφησαν ήδη πίσω το αποτέλεσμα με τη Νέα Σαλαμίνα και άπαντες έχουν επικεντρωθεί στον πολύ σημαντικό αγώνα με την Πάφο FC, ο οποίος θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (29/1) στο ΓΣΠ.


Η ομάδα του Γιανίκ Φερέρα θα φιλοξενήσει το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ έχοντας ως να βγάλει αγωνιστική αντίδραση, να φτάσει στη νίκη που θα της επιτρέψει να επιστρέψει ξανά στα θετικά αποτελέσματα.

Έχοντας ως “όπλο” την έδρα της στην οποία πανηγυρίσε τις περισσότερες νίκες την φετινή σεζόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα επιδιώξει για άλλη μια φορά να την εκμεταλλευτεί το ΓΣΠ και να πρροσθέσει άλλη μια νίκη στο ενεργητικό της, επιβεβαιώνοντας ξανά την δυναμική που παίρνει όταν αγωνίζεται στην έδρα της.

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία της ομάδας μας μπαίνει σιγά – σιγά στην τελική ευθεία. Ο Βέλγος τεχνικός είδε στις προπονήσεις που άρχισαν από την Δευτέρα τους Ψάλτη, Ζαχαρίου, Παπουλή και Χαραλάμπους να προπονούνται κανονικά και μπορεί να υπολογίζει σε αυτούς. Ο Τατζιούρι Σράντι ανεβάζει ρυθμούς, αναμένεται να είναι στην αποστολή αλλά κανείς δεν γνωρίζει αν θα πάρει τα πρώτα του λεπτά με το τριφύλλι στο στήθος.

Ο Βέλγος κόουτς αναγνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα και θα κληθεί την ερχόμενη Κυριακή να παρατάξει ότι, καλύτερο διαθέτει στον αγωνιστικό χώρο, έτσι ώστε να μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα μας στο πολύ σημαντικό τρίποντο το οποίο θα της δώσει ψυχολογική και βαθμολογική τόνωση.