Home TOP NEWS Τα καυτά θέματα ενόψει και της άφιξης Παπασταύρου

Τα καυτά θέματα ενόψει και της άφιξης Παπασταύρου


Είναι κάποια πολύ σημαντικά κεφάλαια τα οποία αναμένεται πως θα «τρέξει» με την άφιξη του στο νησί μας ο Σταύρος Παπασταύρου.

Αυτό που εκκρεμεί εδώ και κάποιο διάστημα, ζήτημα το οποίο όπως λέγεται επίσημα είναι κοντά στο να κλείσει, είναι αυτό του τεχνικού διευθυντή. Ενδεχομένως να είναι ο ίδιος ο πρόεδρος αυτός που θα καλωσορίσει το νέο μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος, τον άνθρωπο που έχει επιλεγεί για να πληρώσει αυτή την ιδιαίτερα νευραλγική θέση.

Πιθανότατα η άφιξη του Παπασταύρου να φέρει και εξελίξεις στα μεταγραφικά. Θυμίζουμε πως, όπως έχει λεχθεί, θα πρέπει να προκύψει αποχώρηση για να ενταχθεί κάποιος νέος στην ομάδα. Η περίπτωση Μπέζους, ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει, φαίνεται πως κλείνει κι ο παίκτης παραμένει στο ρόστερ. Είναι όμως κι αυτή του Ουζόχο με τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον κάποιων ομάδων από το εξωτερικό. Παράλληλα, και σύμφωνα με την πληροφόρηση μας, η άνθρωποι της ομάδας θέλουν να είναι έτοιμοι σε παν ενδεχόμενο και για το λόγο αυτό ήδη έχουν στα υπόψιν τους κάποιους ποδοσφαιριστές.

Το σημαντικότερο ωστόσο ζήτημα είναι αυτό της συμφωνίας εταιρείας και Σωματείου. Οι συζητήσεις πάγωσαν για κάποιο διάστημα, η διαφωνία που προέκυψε γνωστοποιήθηκε επίσημα όμως η πρόθεση όλων είναι να βρεθεί η χρυσή τομή και σε πρώτη φάση αυτό που ενδεχομένως να γίνει, αφού θα βρίσκεται ο Παπασταύρου εδώ, είναι να ξανακάτσουν οι πλευρές στο τραπέζι της συζήτησης/διαπραγμάτευσης.

O πρόεδρος θα δει και τα της ομάδας από κοντά, θα έχει την ευκαιρία να πάει και στο Γέρι για να μιλήσει με προπονητές και ποδοσφαιριστές ενώ αν αφιχθεί εγκαίρως θα βρίσκεται και στο ΓΣΠ την Κυριακή στο παιχνίδι με την Πάφο.