Home TOP NEWS Το ”Βounce Βack” είναι τώρα πολύ πιο δύσκολο

Το ”Βounce Βack” είναι τώρα πολύ πιο δύσκολο


Μετά την τελευταία της ήττα στο πρωτάθλημα, σε εκείνο το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, η ΟΜΟΝΟΙΑ αντέδρασε και προχώρησε σε συνεχόμενες νίκες που της έδωσαν ελπίδα στο πρωτάθλημα.

Το τελευταίο αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα ήταν απογοητευτικό, αλλοιώνει την προσπάθεια μας για διάκριση και μας στήνει με την πλάτη στον τοίχο. Ο Φερέρα ανέφερε στη δημοριογραφική μετά τον αγώνα με τους ερυθρόλευκους πως, μετά την τελευταία μας ήττα μπορέσαμε να επανέλθουμε, να «αναπηδήσουμε πίσω» (bounce back) ήταν η χαρακτηριστική του αναφορά.

Το ερώτημα είναι αν θα μπορέσει η ομάδα να κάνει ξανά κάτι παρόμοιο. Αυτή τη φορά βέβαια το πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας είναι πολύ πιο δύσκολο. Καλούμαστε να ανταγωνιστούμε ομάδες που βρίσκονται πάνω από εμάς. Τα τρία από τα 6 παιχνίδια που απομένουν είναι με αυτές τις ομάδες. Την Πάφο, τον Άρη, το Αποέλ.

Και ο χρόνος θα δείξει αν θα μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί. Προτ το παρόν η σκέψη είναι στο παιχνίδι με την ομάδα του Μπεργκ, γνωρίζοντας πως ενδεχόμενη νίκη θα αλλάξει κάπως το κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετά την αποτυχία στη Λάρνακα.

Δεν θα είναι καθόλου εύκολο και σημαντικό ρόλο θα παίξει ο χαρακτήρας που θα βγάλει η ομάδα στο γήπεδο. Έχει την προσωπικότητα; Ο χρόνος θα δείξει.