Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του Σωματείου μας

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του Σωματείου μας


Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτήν την εβδομάδα (30/01 – 06/02) τα πέντε από τα εννέα αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν πέντε αγώνες.

Η ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ανόρθωση για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και θα αρχίσει στις 19:00.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παφιακό για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα την Παρασκευή στο «Αφροδίτη» και θα αρχίσει στις 20:00.

Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών αντιμετωπίζει απόψε εκτός έδρας την Ανόρθωση για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Θεμιστόκλειο» και θα αρχίσει στις 20:30.

Η ομάδα φούτσαλ θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΕΛ για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο «Ελευθέρια» και θα αρχίσει στις 20:30.

Η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών θα υποδεχθεί τον Οθέλλο για την 2η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Στάδιο Οθέλλου Αθηένου και θα αρχίσει στις 14:30.