Home TOP NEWS Το πισωγύρισμα και η ευθύνη όλων να αλλάξουν και πάλι το κλίμα

Το πισωγύρισμα και η ευθύνη όλων να αλλάξουν και πάλι το κλίμα

Η ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα ήταν πισωγύρισμα για την ομάδα μας, η οποία οπισθοχώρησε, και ταυτόχρονα έχασε μια “χρυσή” ευκαιρία για να παραμείνει στην τέταρτη θέση και παράλληλα να κρατήσει κοντινές αποστάσεις από την τρίτη θέση της βαθμολογίας την οποία κατέχει η Πάφος FC την οποία θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Κυριακή.


Μετά την τελευταία ήττα, η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να βγάλει αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο και να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες, άλλωστε η τελευταία ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα και απ’ εδώ και πέρα ο κάθε χαμένος βαθμός θα μετράει διπλά.

Μέχρι το τέλος του Β’γύρου απομένουν άλλα έξι και πρώτιστος στόχος για την ομάδα μας είναι να διατηρηθεί μέχρι το τέλος στην πρώτη εξάδα και μέσα από τα πλέι – οφ να κυνηγήσει την τρίτη θέση. Από τα έξι παιχνίδια τα τέσσερα είναι ντέρμπι (Πάφος FC, Ανόρθωση, Άρης, Αποέλ) και τα τρία εξ αυτών θα τα δώσει στο ΓΣΠ και μέσα από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μας θα εξαρτηθούν τα αποτελέσματα των επόμενων παιχνιδιών που θα καθορίσουν πολλά για την πορεία της ομάδας μας ςτ.

Ο κόσμος της ομάδα μας είναι γεγονός ότι στεναχωρήθηκε αρκετά από την τελευταία ήττα στο “Αμμόχωστος” και περιμένει από τον Γιανίκ Φερέρα και κατ’ επέκταση από τους ποδοσφαιριστές να βγάλουν άμεσα αντίδραση στο παιχνίδι με την Πάφο FC και να φτάσουν στο τρίποντο το οποίο θα είναι πολύ σημαντικό, ενόψει της συνέχειας αφού ακολουθούν πολύ σημαντικά παιχνίδια.