Home TOP NEWS To “who is who” του Artem Besedin

To “who is who” του Artem Besedin

Η δεύτερη μεταγραφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την χειμερινή περίοδο ακούει στο όνομα, Artem Besedin.


Ποιος είναι o Artem Besedin που εντάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο έμψυχο δυναμικό της;

Πρόκειται για 26χρόνο (31/5/1996) Διεθνή Ουκρανό ποδοσφαιριστή με ύψος 1,85 που αγωνίστηκε κυρίως σε ομάδες της χώρας του και συγκεκριμένα στην Metalist Kharkiv και στην Dynamo Kiev.

Το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα ξεκίνησε να παίζει μπάλα στην Metalist Kharkin με την οποία αγωνίστηκε 21 φορές πετυχαίνοντας 1γκολ, ενώ κατέγραψε και μια ασίστ.

Στην συνέχεια ακολούθησε η μεταγραφή του στην Dynamo Kieve όπου είναι και το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του αφού με την φανέλα της εν λόγω ομάδας αγωνίστηκε 143 φορές και κατέκτησε με αυτή πρωτάθλημα, δύο κύπελλα και δύο σούπερ καπ, ενώ αγωνίστηκε στους ομίλους του UEFA Champions League και του UEFA Europa League.

Ο Ουκρανός επιθετικός με την φανέλα της Dynamo Kiev από την οποία έρχεται ως δανεικός στην ΟΜΟΝΟΙΑ όπως σημειώσαμε πιο πάνω κατέγραψε 143 συμμετοχές πετυχαίνοντας 35 γκολ, ενώ έδωσε και 13 ασίστ.

Να σημειώσουμε ότι ο Besedin αγωνίστηκε σε όλες τις Εθνικές της χώρας του.

Και τώρα ΟΜΟΝΟΙΑ

Ο Besedin έρχεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να την ενισχύσει στο επιθετικό τρίτο. Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία με την φανέλα της ομάδας μας.