Home TOP NEWS Αγώνας μίας επιλογής στο Μακάρειο

Αγώνας μίας επιλογής στο Μακάρειο


H τελευταία νίκη μας στο πρωτάθλημα καταγράφηκε στς 16 Ιανουαρίου, σε εκείνο το ματς με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ. Έκτοτε μετραμε 4 ήττες και μία ισοπαλία με πιο πρόσφατο αποτέλεσμα αυτό στο κύπελλο με το Αποέλ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει χαμένη το τελευταίο διάστημα ωστόσο θα πρέπει πλέον να αρχίζει να λειτουργεί στην ομάδα και ο εγωισμός. Ένα ημίχρονο καλό στα παιχνίδι δεν είναι αρκετό. Φάνηκε με την Ανόρθωση, φάνηκε και πριν μερικές μέρες με το Αποέλ. Και σήμερα δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψουμε στις νίκες σε ένα παιχνίδι στο οποίο, τουλάχιστον στη θεωρία, έχουμε τον πρώτο λόγο.

Η ομάδα θα κυνηγήσει την είσοδο της στην πρώτη εξάδα, αυτό είναι δεδομένο, καθόλου όμως βέβαιο ότι θα γίνει. Αυτή τη στιγμή είναι 4ις οι ομάδες που διεκδικούν δύο θέσεις. Είναι επίσης σημαντικό να έρθει η επιτυχία ώστε να ανέβουμε και ψυχολογικά πριν τους διαδοχικούς αγώνες με το Αποέλ.

Κακουλής, Κασάμα, Μπέζους είναι εκτός. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα επιλέξει να κάνει απόψε ο Σωφρόνης Αυγουστή. Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδίδεται ζωντανά από τη Cytavision.