Home TOP NEWS Αν θέλει εξάδα… επιβάλλεται η νίκη!

Αν θέλει εξάδα… επιβάλλεται η νίκη!

Έγιναν λάθη κάτα την διάρκεια που μας έθεσαν εκτός στόχων και αυτό είναι κάτι που δεν κρύβεται και έγινε παραδεχτό κι απο επίσημα χείλη, η εικόνα της ομάδας μας σε πολλά παιχνίδια δεν ήταν αυτή που περιμέναμε, ωστόσο εστώ και τώρα και δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε του δεύτερου γύρου η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να δείξει καλό πρόσωπο, να φανεί απαιτητική εντός των τεσσάρων γραμμών για να διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη εξάδα.


Το ερώτημα φυσικά που προκύπτει σε πολλά ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΑ στέκια είναι αν η ομάδα μας με το να μπει στην πρώτη εξάδα αν θα είναι ικανή να ανταγωνιστεί τις ομάδες που θα βρίσκονται σε αυτό. Την απάντηση αυτή την έχουν μόνο οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή, οι οποίοι σε κάποια παιχνίδια έδειξαν ότι έχουν ικανότητες και ότι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τους αντιπάλους του πρώτου γκρουπ.

Απ’ εκεί και πέρα με την πιθανή είσοδο της ομάδας μας στην πρώτη εξάδα θα υπάρχει αυτομάτως ο στόχος για την 3η ή την 4η θέση (οδηγεί στην Ευρώπη με πρϋοποθέσεις) και στα παιχνίδια των Play-off οι ποδοσφαιριστές θα κληθούν να βγάλουν χαρακτήρα και να δώσουν το 100% στο γήπεδο για να διεκδικήσουν πράγματα σε αυτά.

Συνεπώς την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν την παίρνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να αγωνιστεί στο δεύτερο γκρουπ, για λόγους πρεστίζ, αλλά και για λόγους ψυχολογίας και γι’ αυτό κόντρα στον Αποέλ και την Καρμιώτισσα, στα δύο τελευταία παιχνίδια θα πρέπει να τα δώσει όλα για όλα στο γήπεδο να πάρει τους βαθμούς για να παραμείνει στο πρώτο γκρουπ.

Με τα πιο πάνω δεδομένα λοιπόν και αρχής γενομένης φυσικά από το “αιώνιο” η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να παρουσιαστεί με το “μαχαίρι στα δόντια” όχι για 45λεπτά, αλλά για 90λεπτά να διεκδικήσει το τρίποντο με το οποίο ουσιαστικά θα κλειδώσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της στο πρώτο γκρουπ.

Στο αυριανό παιχνίδι λοιπόν πρέπει να μπουν στην άκρη Διοικητικά, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα στην άκρη, όλοι να παρουσιαστούν ΈΤΟΙΜΟΙ και με πάθος, ψυχή και αυτοπεποίθηση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό να διεκδικήσουν τη νίκη κόντρα στον “αιώνιο”.