Home TOP NEWS Ανεβάζει ρυθμούς και ετοιμάζεται για την επιστροφή του ο Κακουλλής

Ανεβάζει ρυθμούς και ετοιμάζεται για την επιστροφή του ο Κακουλλής

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από το “Ηλίας Πούλλος” όσον αφορά τον Ανδρόνικο Κακουλλή ο οποίος έμεινε παροπλισμένος λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στο παιχνίδι με την Πάφο FC.


Ο Διεθνής Κύπριος μεσοεπιθετικός της ομάδας μας, ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει στον επαναληπτικό κόντρα στον Αποέλ, ωστόσο η αποθεραπεία του πάει πολύ καλά, ακολουθεί μέρος της προπόνησης και όπως όλα δείχνουν θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Ο Κακουλλής ναι μεν επιστρέφει ωστόσο αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής ή όχι στα παιχνίδια που ακολουθούν αυτό θα το αποφασίσει μόνο ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του. Ο ποδοσφαιριστής μας λόγω του τραυματισμού του και των παιχνιδιών που έχασε, υστερεί σε αγωνιστικό ρυθμό και συνεπώς ο Κύπριος κόουτς ίσως προτιμήσει να τον βάλει σιγά – σιγά ξανά στο παιχνίδι δινόντας του κάποια λεπτά συμμετοχής.

Συνεπώς το ερχόμενο Σαββάτο αν ο Σωφρόνης Αυγουστή ακολουθήσει την ίδια τακτική αναμένουμε ότι θα δούμε στην κορυφή της επίθεσης ξανά τους Μπεσέντιν και Ανσαριφάρντ, ενώ στις επιλογές του θα είναι οι Κασάμα και Μπέζους που επιστρέφουν απο τιμωρία, όπως και οι Μιξ και Μπάρκερ που απουσιάζαν λόγω ασθενείας