Home TOP NEWS Ας είναι το γκολ για μια νέα αφετηρία…

Ας είναι το γκολ για μια νέα αφετηρία…

Ο Λοίζος Λοίζου είναι γεγονός ότι, την φετινή περίοδο δεν έχει φτάσει σε ψηλά στάνταρτ απόδοσης στα παιχνίδια που κλήθηκε να αγωνιστεί με την απόδοση του να κινείται στα περισσότερα παιχνίδια σε ρηχά νερά.


Ο Διεθνής Κύπριος άσσος την περσινή σεζόν σε σύνολο 46 παιχνιδιών σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε 7 γκολ και έδωσε  6 ασίστ σε σχέση με φέτος που σε 28 παιχνίδια πέτυχε 4 γκολ και έδωσε 2 ασίστ.

Είναι γεγονός από την ΟΜΟΝΟΙΑ έλειψε ο καλός Λοίζος που με την φαντασία του θα μπορέσει να δώσει το κάτι τι έξτρα στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας μας, όπως έπραξε και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Κόντρα στους “μαυροπράσινους” ο Λοίζου έδωσε με μια περίτεχνη ενέργεια του, κατάφερε να “αδειάσει” την αντίπαλη άμυνα και με όμορφο τελείωμα νίκησε τον Μολ, γκολ το οποίο στο τέλος αποδείχθηκε “χρυσό” αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ απέδρασε με το τρίποντο από το Μακάρειο.

Τελευταία φορά που σκόραρε ο Λοίζου ήταν στο ματς με την Ανόρθωση, ωστόσο αυτό δεν έχει αντίκρισμα αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ γνώρισε την ήττα, ας είναι λοιπόν αυτό με τον Ολυμπιακό που ήταν και καθοριστικό να δώσουν στον Λοίζο αυτή την “σπίθα” για μια νέα αφετηρία τώρα που ακολουθούν δύο σημαντικά ματς με τον “αιώνιο”.