Home TOP NEWS Αυγουστή: «Ξέρω τι πρέπει να κάνω, θα παίζω με αυτούς που βγάζουν...

Αυγουστή: «Ξέρω τι πρέπει να κάνω, θα παίζω με αυτούς που βγάζουν πάθος και δύναμη στο γήπεδο»


Ο Σωφρόνης Αυγουστή μίλησε στη διάσκεψη τύπου μετά την ήττα από τον Άρη λέγοντας:

Ήταν ευκαιρία σήμερα να ανέβουμε βαθμολογικά και ψυχολογικά Είναι δική μας η ευθύνη. Αλλάξαμε το σύστημα σήμερα, θελήσαμε να βελτιώσουμε την αμυντική μας λειτουργία. Το σύστημα δεν παίζει μόνο του. Θέλει πάθος, θέλει τρέξιμο. Τώρα ξέρω τι πρέπει να κάνω. Κι όσο είμαι εδώ θα παίζω με αυτούς που θα βγάζουν το πάθος και τη δύναμη και να μπορούν να δημιουργούπν προβλήματα στον αντίπαλο. Η προπσάθεια στο δεύτερο μέρος μας έδειξε ότι μπορούμε. Η ομάδα έχει δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη και πρέπει να το δούμε. Είναι ντέρμπι και πρέπει να ετοιμαστούμε αφού είναι ο μοναδικός μας στόχος και πρέπει να τον διεκδικήσουμε με τους παίκτες που έχουμε σήμερα στη διάθεση μας. Συγχαρητήρια στον Άρη. 

Αν προλαβαίνει να αλλάξει πράγματα μέχρι την Τετάρτη: Πρέπει να το κάνουμε άμεσα. Σήμερα έγινα ατομικά και ομαδικά λάθη. Η ευθύνη είναι στον προπονητή. Πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο από τον κάθε ένα. Είναι μεγάλο παιχνίδι την Τετάρτη, είναι ο πρώτος τελικό και έτσι πρέπει να το δούμε. Θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο.

Δεν είναι αυτά τα αποτελέσματα που πρέπει να έχει αυτή η ομάδα. Ο στόχος είναι οι νίκες και πρέπει να αλλάξουμε τα δεδομένα. Εμείς είμαστε στα αποδυτήρια, εμείς πρέπει να κάνουμε την αλλαγή, κανένας άλλος.