Home TOP NEWS Διπλό στο «Παπ»… ο μοναδικός στόχος

Διπλό στο «Παπ»… ο μοναδικός στόχος


Παιχνίδι μίας επιλογής είναι το αποψινό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ελπίδα για κάτι καλό στο πρωτάθλημα μάλλον έσβησε μετά τα τελευταία δύο αποτελέσματα, ωστόσο η ομάδα είναι υποχρεώμένη να το παλέψει μέχρι τέλους κι όπου τη βγάλει.

Αυτή τη στιγμή, με πέντε παιχνίδια να απομένουν για το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, η έγνοια μας έχει να κάνει με τις ομάδες που ακολουθούν αφού η παρουσία μας στο πρώτο γκρουπ είναι υπό διακύβευμα και έχουμε μπροστά μας δύσκολο πρόγραμμα.

Ο Γιανίκ Φερέρα κατέστρωσε το πλάνο του και για πρώτη φορά δεν θα έχει στη διάθεση του τον αποχωρήσαντα Μπρούνο Φελίπε. Είναι εκτός και οι τραυματίες Κακουλλής και Χούπερ, θα είναι όμως στην αποστολή ο Τατζιούρι Σράντι ο οποίος αναμένεται να πάρει απόψε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής.

Περιμένουμε να δούμε επίσης στην αποστολή και τον Φώτης Παπουλή, ενδεχομένως και τον Ζαχαρίου. Θα γίνουν κι απόψε αλλαγές στην εντεκάδα και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τις επιλογές του προπονητή.

Το πέταλο που θα φιλοξενήσει τον κόσμο της ομάδας θα είναι, όσο μας αναλογούσε, γεμάτο. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδίδεται ζωντανά από την CableNet.