Home TOP NEWS Δύσκολο όμως πρέπει να προσαρμοστούν – Να μπει και ο κόσμος στο...

Δύσκολο όμως πρέπει να προσαρμοστούν – Να μπει και ο κόσμος στο παιχνίδι


Το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο δεν θα έχει το δικαίωμα να βρίσκεται στον πάγκο ο Σωφρονης Αυγουστή, θα είναι αυτό του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στο Αποέλ.

Και είναι κάτι το οποίο σαφώς και επηρεάζει την ομάδα. Το δήλωσε άλλωστε και ο βοηθός του στον τελευταίο μας αγώνα, αλλά και μετά την ήττα στο κύπελλο. Ότι δηλαδή ο προπονητής μπορεί να καθοδηγήσει αλλά και να μεταδώσει την ενέργεια του στους ποδοσφαιριστές.

Κάτι τέτοιο δεν θα μπορεί να γίνει μεθαύριο. Όμως η ομάδα πρέπει να προσαρμοστεί σε αυτή τη συνθήκη, σε έναν αγώνα τον οποίο μπαίνουμε στο γήπεδο για να κτυπήσουμε και να πάρουμε. Όσο δύσκολο κι αν είναι, η ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη για αυτή την πρόκληση.

Στο μεταξύ, όπως ήταν αναμενόμενο, το Αποέλ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημέρωσε πως τα εισιτήρια που του αναλογούσαν για το Νότιο Πέταλο έχουν εξαντληθεί. Οπότε είναι και δικό μας καθήκον να δηλώσουμε παρόντες με μαζικότητα αλλά και με παλμό το Σάββατο.

Έχουμε τα προβλήματα μας, ναι, έχουμε και τα παράπονα μας για τα φετινά, όμως παίζουμε ένα ντέρμπι αιωνίων και πρέπει να είμαστε στο πλευρό της ομάδας για να τη στηρίξουμε.