Home TOP NEWS Για 90λεπτά να τα αφήσει όλα στην άκρη…

Για 90λεπτά να τα αφήσει όλα στην άκρη…

Η ομάδα μας περνάει κρίση σε αρκετά επίπεδα αυτό το διάστημα. Σε αγωνιστικό επίπεδο αγνοεί εδώ και τέσσερα παιχνίδια τη νίκη (τρεις ήττες, μια ισοπαλία), ενώ προβλήματα υπάρχουν και εσωτερικά, με τη Διοίκηση του Σταύρου Παπασταύρου να περνάει από μεγάλη αμφισβήτηση για πολλές από τις επιλογές της.


Μέσα σε όλα αυτά η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αύριο ενώπιον της ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Αποέλ για το κύπελλο, το οποίο αυτό είναι η μοναδική ελπίδα για να σωθεί η χρονιά, για διάκριση, αλλά και εξασφάλιση ενός Ευρωπαϊκού εισιτήριου.

Ο τρόπος για να κλείσουν οι ανοικτές πληγές και να αλλάξει το κλίμα στις τάξεις της ομάδας μας, είναι να έρθουν κάποιες μαζεμένες επιτυχίες και η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μία πολύ καλή ευκαιρία να το κάνει αύριο κόντα στον “αιώνιο” για τον θεσμό του κυπέλλου. Όπως έπραξε και πέρσι, όταν «έσωσε» τη χρονιά με την κατάκτηση του κυπέλλου.

Όλοι ανεξαιρέτως στην ΟΜΟΝΟΙΑ καλούνται να βάλουν για λίγο τα προβλήματα στην άκρη και να παρουσιαστούν στο πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης κόντρα στον Αποέλ καθώς πρέπει διεκδικώντας τη νίκη που θα αφήνει ελπίδες για πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει την 1η Μαρτίου με τους “γαλαζοκίτρινους” να είναι γηπεδούχοι.,

Έστω και τώρα οι ποδοσφαιριστές μας επιβάλλεται να μπουν στον αγωνιστικό να κοιτάξουν ο ένας τον άλλο στα μάτια και να τα δώσουν όλα στις τέσσερεις γραμμές, άλλωστε το χρωστάνε στον εαυτό τους, αλλά και στους χιλιάδες οπαδούς της ομάδας μας που δεν τους άφησαν ποτέ μόνους τους.

Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή καλείται να βγεί στο τερέν του ΓΣΠ, οι παίκτες να παίξουν για το τριφύλλι που φοράνε στο στήθος, να “ιδρώσουν” την φανέλα και να πάρουν τη νίκη σε “αιώνιο” κάτι που έχουν να πράξουν εδώ και δύο χρόνια. Τελευταία νίκη κόντρα στον Αποέλ ήταν στις 20 Φεβρουαρίου του 2021 με 1-0, ακολούθησαν πέντε αγώνες όπου η ομάδα μας έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι.

Η προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι θα ολοκληρωθεί το βράδυ με τον Σωφρόνη Αυγουστή να κατασταλάζει σε μεγάλο βαθμό για το πως και με ποιους θα παρατάξει την ομάδα μας στο αυριανό παιχνίδι με τον Αποέλ. Σίγουρα θα δούμε αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο ματς κόντρα στον Άρη, αφού ο Κύπριος τεχνικός στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας μας είδε πράγματα που δεν του άρεσαν και θα προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις με στόχο να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ.