Home TOP NEWS Για το τρίποντο και… μια νέα άρχη!

Για το τρίποντο και… μια νέα άρχη!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξενεί απόψε (20:00, @liveomonoianews) τον Άρη Λεμεσού στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Το σύνολο πλέον του Σωφρόνη Αυγούστη θα κατεβεί σήμερα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Πρωτεύουσας για να δώσει ότι έχει και δεν έχει, διεκδικώντας τη νίκη, με την οποία θα μπορέσει να κάνει μια νέα άρχη και θα μπορέσει να δει την συνέχεια στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο με περισσότερη αισιοδοξία.

Η ομάδα μας είναι γεγονός ότι την φετινή σεζόν έχει περάσει από χίλια μύρια κύματα κάτι που έφερε την δικαιολογημένη αντίδραση των οπάδων μας, τόσο για το αγωνιστικό, όσο και για το εξωαγωνιστικό κομμάτι, σήμερα έξω από την Δυτική θα υπάρχει διαμαρτυρία, τουλάχιστον οι ποδοσφαιριστές μας καλούνται έστω και τώρα να δώσουν ένα τέλος στον αγωνιστικό κατήφορο και να επαναφέρουν στο αγωνισιτκό την τάξη και την ηρεμία.

Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι το σημερινό, αφού ο Άρης το τελευταίο διάστημα δείχνει ανεβασμένος και προέρχεται από μια σειρά καλών αποτελεσμάτων, γι΄αυτό και οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να αγωνιστούν θα πρέπει να είναι 100% συγκεντρωμένοι για να μπορέσουν να φτάσουν στο ζητούμενο.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή μαζί με τους συνεργάτες του, το διάστημα που είχαν μπροστά τους να δουλέψουν στο κομμάτι ψυχολογίας, προσπάθησαν να μιλήσουν στην “ψυχή” του κάθε ποδοσφαιριστή και να τους πουν ότι έχουν ποιότητα και πρέπει να την βγάλουν στο γήπεδο, ενώ δούλεψαν και στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και αναμένουμε σήμερα να δούμε πως θα παρουσιαστεί η ομάδα.

Ο νέος κόουτς που όπως είπαμε και σε άλλα είναι για “ειδικές αποστολές”, μια τέτοια έχει ενώπιον του και στην ομάδα μας και θα προσπαθήσει μαζί με τους ποδοσφαιριστές να οδηγήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ ξανά στις επιτύχιες, θέλοντας όλοι μαζί να κάνουν μια νέα αρχή.