Home TOP NEWS Γρίφος η πρώτη ενδεκάδα του Σωφρόνη!

Γρίφος η πρώτη ενδεκάδα του Σωφρόνη!

Ο Σωφρόνης Αυγουστή προετοιμάζει την ομάδα μας για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη Λεμεσού το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευη (10/2 | 20:00) στο ΓΣΠ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA. Ο Κύπριος τεχνικός θα κάνει το ντεμπούτο του στον πράσινο πάγκο κόντρα στην ομάδα της Λεμεσού και ευελπιστεί ότι, αυτή την φορά (η τρίτη) που βρίσκει στον δρόμο του τον Άρη θα καταφέρει να πανηγυρίσει και τη νίκη.


Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Σωφρόνης Αυγουστή θα πάει στο παιχνίδι της ερχόμενης Παρασκευής αντιμετωπίζοντας κάποια αγωνιστικά προβλήματα και γι’αυτό τον λόγο αναμένουμε ότι θα προβεί σε κάποιες αλλαγές. Ο Κύπριος κόουτς για το ματς της Παρασκευής δεν θα μπόρει να υπολογίζει στους τιμωρημένους Ψάλτη, Γιούστε και στους τραυματίες Κακουλλή, Χούπερ.

Απ’ εκεί και πέρα ο Σωφρόνης Αυγουστή σε μια προσπάθεια του να αλλάξει την εικόνα της ομάδας μας προς το καλύτερο θα προβει σε κάποιες αλλαγές. Θα επιδιώξει μέσα από τα παιχνίδια το αγωνιστικό ανέβασμα σημαντικών μονάδων, όπως είναι ο Λέτσιακς, Λοίζου, Κασάμα, Μπεζούς και Μίλετιτς, ενώ παράλληλα αναμένεται να δώσει χρόνο σε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που στερήθηκαν λεπτών όπως είναι οι Παναγιώτου, Χάμπος, Μιξ και Παπουλής.

Με τα πιο πάνω δεδομένα λοιπόν η ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Σωφρόνης Αυγουστή στο ντεμπούτο του είναι ένας γρίφος για δυνατούς λύτες. Πέραν από τους Φαμπιάνο και Μάθιους που η θέση τους είναι καπαρωμένη απ’ εκεί και πέρα αρκετοί είναι οι παίκτες που θα παλέψουν για να πείσουν το νέο προπονητή τους για να βρεθούν στο αρχικό σχήμα.