Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Hμίχρονο: Χωρίς γκολ και… τώρα θα δούμε τις αντοχές μας

Hμίχρονο: Χωρίς γκολ και… τώρα θα δούμε τις αντοχές μας


Κρατήσαμε περισσότερο τη μπάλα στο πρώτο μέρος, είχαμε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, ακολούθησαν δύο καλές στιγμές για το Αποέλ μέχρι το πρώτο τέταρτο.

Η προσπάθεια της ομάδας να κρατήσει μπάλα και να κτίσει παιχνίδι δεν έιχε ιδιαίτερη διάρκεια ούτε και ουσία αφού το Αποέλ έφτιαξε κάπως περισσότερες φάσεις ενώ στο τελείωμα του ημιχρόνου βρήκε το Αποέλ να έχει την εδαφική υπεροχή και να ελέγχει το ρυθμό.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις αντοχές της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο και αν θα αλλάξει την παρουσία της σε σχεση με τα προηγούμενα της παιχνίδια στο δεύτερο 45λεπτο.

Α’ Ημίχρονο

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ όταν ο Παπουλής έστειλε μπαλιά, η μπάλα αναπήδησε μπροστά στον Γουίλερ και πέρασε πάνω από το κεφάλι του, ο Λοΐζος μόνος απέναντι στον Μπέλετς, πλάσαρε με το δεξί άστοχα και αδύναμα.

Στο 6ο λεπτό ο Ντάλσιο έκανε σουτ έξω από την περιοχή το οποίο απέκρουσε ασταθώς ο Φαμπιάνο, επέστρεψε η μπάλα στον Ντάλσιο που έκανε νέο σουτ, η μπάλα κόντραρε και πήγε ξανά στον Φαμπιάνο.

Μεγάλη διπλή ευκαιρία έχασε ο Μακέντα στο 13ο λεπτό με τον Μακέντα να παίρνει πάσα από τον Ντάλσιο σε αντεπίθεση του Αποελ, πλάσαρε αρχικά τον Φαμπιάνο ο οποιος απέκρουσε με το πόδι, ακολούθως έκανε πλασέ, κρέμασε τον Φαμπιάνο όμως ο Λανγκ στη γραμμή έδιωξε με το κεφάλι.

Μακρινό σουτ έκανε ο Μπεσέντιν στο 27ο λεπτό, πάνω στον Μπέλετς.

Στο 40ο λεπτό ο Μακέντα ξεπέρασε οτν Λέτσιακς έκανε σουτ από πλάγια θέση για να αποκρούσει σε κόρνερ ο Φαμπιάνο.

Σουτ στο 42ο λεπτό από τον Τσεμπάκ έξω από την περιοχή μας ήταν άστοχο.