Home TOP NEWS «Η ομάδα θέλει επενδυτή, όχι διαχειριστή»

«Η ομάδα θέλει επενδυτή, όχι διαχειριστή»


Όπως έχουμε προαναγγείλει από χθες βράδυ, η μέρα σήμερα ανήκει σε εσάς. Σήμερα έχετε το βήμα να εκφράσετε ανοικτά την άποψη σας. Έχουμε ήδη λάβει πάρα πολλά emails με απόψεις οι οποίες θα κατακλύσουν το OmonoiaNews. Χωρίς καμία λογοκρισία, ελεύθερα και δημοκρατικά!

(Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected])

H άποψη του φίλαθλου Σταύρου Χατζηγιάννη:

Η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καλώς ή κακώς έγινε. Δεν θα κρίνω τις συνθήκες και τα όσα ακολούθησαν.

Το ζήτημα είναι ότι ανάλαβε ένας υποσχόμενος επενδυτής που έκανε επενδύσεις τον 1ο χρόνο και τον 2ο έως ότου μπούμε για πρώτη φορά ομίλους.

Από κει και πέρα βλέποντας το ρευστό να επανέρχεται κατέληξε να είναι αυστηρός «διαχειριστής» διασφαλίζοντας από την αρχή της σεζόν ότι η ετήσια επένδυση θα εισπραχθεί πίσω στο τέλος της σεζόν πάση θυσία. Εξού και το γεγονός ότι δεν κρατήσαμε παίχτες που μας άλλαξαν επίπεδο είτε γιατί οι ερασιτέχνες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του είπαν ότι θα τους αντακαταστήσουμε είτε απλά τα καβούρια στην τσέπη έκαναν την εμφάνισή τους.

Πέρσι πούλησε Μαρίνο Τζιωνή αντικαθιστώντας τον με κάποιον Ματαβς στις 31/01/22 για τον οποίο πανηγύριζαν οι Τούρκοι οπαδοί στα social media μόλις έφυγε από την ομάδα τους. Φέτος πούλησε τον Μπρούνο χωρίς να τον αντικαταστήσει μιας και αν ο τραυματισμός του Κακουλλή γινόταν χτες για παράδειγμα, σίγουρα δεν θα ερχόταν ο Ουκρανός που και για αυτόν πανηγυρίζουν στα social media οι οπαδοί της Ντιναμό και μακάρι να τους διαψεύσει.

Προσοχή!!! Τον Μπρούνο δεν τον πούλησε σε προηγμένο πρωτάθλημα αλλά σε κάποια Πάφο που ναι μεν έχει λεφτά αλλά δεν παύει να είναι κάποια Πάφος με την οποία παίζαμε μόλις πριν 5 μέρες έχοντας τον ήδη πουλημένο Μπρούνο να παίζει με τα πράσινα και να σκέφτεται πως να μην κάνει ζημιά στη νέα του ομάδα. Ούτε τα προσχήματα κ. «διαχειριστή».

Ο «διαχειριστής» προσπάθησε πριν 1.5 χρόνο να μας στείλει να παίζουμε στο Δασάκι με μόνο γνώμονα τη μείωση του κόστους μιας και για την κόσμο της ομάδα δεν φαίνεται να τον πολύ-νοιάζει αφού μας αντιμετωπίζει ως «αφοσιωμένους πελάτες» οι οποίοι έχουμε αναπτύξει μία προσωπική σχέση αλληλεπίδρασης με την ομάδα-εταιρεία και οι οποίοι παραμένουν πιστοί συμβάλλοντας στην αύξηση των εισπράξεων της ανεξαρτήτου του επιπέδου και του προϊόντος που απολαμβάνουν.

Ο «διαχειριστής» το περασμένο καλοκαίρι προσπάθησε να πουλήσει άκομψα τις μετοχές του και έκαψε ένα χαρτί που ίσως να ήταν η σωτηρία της ομάδας για τα επόμενα πολλά χρόνια. Την ίδια στιγμή οι ερασιτέχνες που εργοδοτεί έδωσαν εντολή να ετοιμαστεί φαντεζί βίντεο για παίχτη φιάσκο ονόματι Λαμκέλ Ζε.

Ο «διαχειριστής» δυστυχώς δεν αντιλαμβάνεται τη βαρύτητα του ονόματος της ομάδας που διαχειρίζεται  και είναι ξεκάθαρο ότι εμπιστεύεται άτομα στη διοίκηση της εταιρείας, οι οποίοι είτε δεν πονούν την ομάδα είτε δείχνουν ερασιτεχνική συμπεριφορά είτε έχουν απόλυτη προσήλωση την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του «διαχειριστή».

Ο «διαχειριστής» αν ήταν ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ βλέποντας όλους αυτούς τους ερασιτέχνες ή καιροσκόπους που μάζεψε, θα έφερνε 5 Αμερικανούς από αυτούς που εργοδοτεί στις επιχειρήσεις του για να αναλάβουν το μάνατζμεντ της ομάδας. Ο «διαχειριστής» αν ήταν ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ με όραμα που αγαπούσε την ομάδα βλέποντας τη λαοθάλασσα στο Μάνστεστερ θα έδινε σαφείς εντολές να απομακρυνθούν οι ερασιτέχνες στο τμήμα ποδοσφαίρου και να έρθει Τεχνικός Διευθυντής που θα αναλάμβανε την αγορά 4 παιχτών πρώτης γραμμής από τις 30/12/22 και όχι ένας τραυματίας που έπαιξε χτες για 10 λεπτά και ένας εξ ανάγκης λόγω τραυματισμού του Κακουλλή.

Μπορώ να γράψω πολλά αλλά δεν έχω άλλο κουράγιο μιας και πραγματικά πονάει η ψυχή μου γιατί βλέπω το καλύτερο μαγαζί γωνία της Κύπρου να καταρρέει, ενώ κάποια καφενεία απογειώνονται .

Ο κόσμος που πονάει μαζί μου όχι μόνο σήμερα το πρωί, ούτε μετά την τελευταία 4ρα από τον αιώνιο, αλλά από πέρσι το Γενάρη έχει δώσει πολλές λύσεις και εισηγήσεις. Ο κόσμος έφτασε να μπαίνει στο transfermarket και να ψάχνει για παίχτες!!! Δεν ξέρω αν έχει γίνει ποτέ σε άλλη ομάδα αυτό. Το 1/10 από τις εισηγήσεις να εκπληρώσει  ο «διαχειριστής» σίγουρα τα πράγματα θα πάνε προς το καλύτερο δεδομένου όμως ότι οι ερασιτέχνες στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στο τμήμα σκάουτινγκ θα απομακρυνθούν από σήμερα.