Home TOP NEWS Η προσπάθεια για τον εξτρέμ που δεν καρποφόρησε και… οι άνεργοι!

Η προσπάθεια για τον εξτρέμ που δεν καρποφόρησε και… οι άνεργοι!

Μετά την πώληση του Μπρούνο Φελίπε στην Πάφο FC οι άνθρωποι της ομάδας μας προσπάθησαν στην εκπνοή να φέρουν ποδοσφαιριστή για τα “φτερά” της επιθετικής γραμμής, ωστόσο οι προσπάθειες δεν καρποφόρησαν ποτέ με την μεταγραφή τελικά να ναυαγεί.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν, απόκτησε τον Τατζιούρι Σράντι στις αρχές του Γενάρη και στο τέλος τον Αρτιόμ Μπεσέντιν που αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και πλέον αναμένουμε να δούμε πως ο Γιανίκ Φερέρα θα μπορέσει να καλύψει το κενό στο αριστερό “φτερό” μετά την αποχώρηση του πρώτου σκόρερ της ομάδας μας, Μπρούνο Φελίπε.

Φυσικά, το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου μπορεί να έκλεισε, όμως στην ομάδα μας έχουν την δυνατότητα και αν το επιθυμούν να κινηθούν μέχρι και τα μεσάνυχτα της 3ης Φεβρουαρίου για την απόκτηση κάποιου άνεργου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην θέση αυτή.

Πάντως μια βόλτα από την γνωστή σελίδα “transfermarkt” υπάρχουν αρκετά και σπουδαία όνομματα άνεργων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στα “φτερά” και αναμφίβολα οι άνθρωποι της ομάδας μας μπορούν να κοιτάξουν κι αυτές τις περιπτώσεις για να καλύψουν το κενό που άφησε με την αποχώρηση του ο Μπρούνο Φελίπε.

Σε αντίθετη περίπτωση η ομάδα μας θα πορευτεί μέχρι το τέλος με το υφιστάμενο ρόστερ, και θα πρέπει να τα δώσει όλα με τους ποδοσφαιριστές που έχει ο Γιανίκ Φερέρα στην διάθεση του στα παιχνίδια που απομένουν στο πρωτάθλημα, αλλά και στις διπλές αναμετρήσεις με τον Αποέλ για να να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Πατήστε στην φωτογραφία για να προχωρήσετε να δείτε τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην λίστα των ανέργων: