Home TOP NEWS «Ηλεκτροσόκ» με Αυγουστή;

«Ηλεκτροσόκ» με Αυγουστή;


Στη φάση στην οποία βρίσκεται η ομάδα αυτό που χρειάζεται είναι ένα ηλεκτροσόκ για να την ξυπνήσει. Και σήμερα οι ποδοσφαιριστές μας ξύπνησαν και ενημερώθηκαν για την πρώτη σημαντική εξέλιξη η οποία ασφαλώς και τους αφορά. Δεν θα είναι μαζί τους από δω και πέρα ο Γιανίκ Φερέρα. Και θα πρέπει να αναμένουν να μάθουν ποιος θα είναι αυτός που θα αναλάβει να τους καθοδηγήσει στη συνέχεια.

Η χρονιά στο πρωτάθλημα είναι χαμένη, όχι όμως στο κύπελλο. Και νιώθουν όλοι την υποχρεώση να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει στον θεσμό και να φτάσει μέχρι το τέλος. Σίγουρα η εικόνα της ομάδας δεν δημιουργεί την αισιοδοξία και την πίστη στις τάξεις του κόσμου ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Όμως η αλλαγή προπονητή μπορεί να επιδράσει θετικά και να διαφοροποιήσει άμεσα την εικόνα της. Και αυτό που χρειάζεται είναι να μπει στα αποδυτήρια ένας προπονητής ο οποίος να καταφέρει να τονώσει το ηθικό των παικτών και την ίδια ώρα να μπορέσει να επιβληθεί.

Ένας προπονητής με δυνατή προσωπικότητα, γνώστης της Κυπριακής πραγματικότητας αλλά και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έγιναν ήδη επαφές με τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Και αυτή τη στιγμή φαντάζει ως η ιδανικότερη λύση για να βγάλει την ομάδα από τον αγωνιστικό κατήφορο. Προπονητής με πολύ ενδιαφέρον παρελθόν, του οποίου οι ομάδες έπαιξαν κατά περιόδους πολύ καλό ποδόσφαιρο, δούλεψε σε μεγάλες ομάδες και έχει κατακτήσει κύπελλα, διεκδίκησε τίτλους ενώ δικαιούταν σίγουρα και πρωταθλήματα στον Απόλλωνα.

Έτσι κι αλλιώς όποια κι αν είναι η επιλογή σήμερα θα είναι προσωρινή, όμως το κίνητρο για την κατάκτηση του κυπέλλου, έχοντας μάλιστα το δύσκολο εμπόδιο του Αποέλ μπροστά μας για να προχωρήσουμε στη διοργάνωση, είναι τεράστιο και θα πρέπει η ομάδα να αποφασίσει για αυτόν που πληρεί τα κριτήρια και να τον ρίξει άμεσα στα βαθιά.

Κι αν τελικά αποφασιστεί η πρόσληψη του Σωφρόνη Αυγουστή, οι όποιες πιθανότητες έχουμε για να σώσουμε τη χρονιά γίνονται, θεωρούμε, λίγο περισσότερες.