Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο 1-1: Καλύτερη η ΟΜΟΝΟΙΑ, δύο λάθη και γκολ στο 45λεπτό

Ημίχρονο 1-1: Καλύτερη η ΟΜΟΝΟΙΑ, δύο λάθη και γκολ στο 45λεπτό


Μπήκε πολύ καλά στο γήπεδο η ομάδα. Ανέλαβε από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων, ήταν συνεχώς στην επίθεση βγάζοντας και παίκτες ψηλά για να πιέσει και δεν άφησε την αντίπαλο να πάρει ανάσα.

Αν και η πρώτη ευκαιρία ήταν για την Ανόρθωση η οποία προήλθε από λάθος στο κέντρο, η ομάδα ήταν αυτή που έφτιαξε τις περισσότερες φάσεις. Μετά το 20ο λεπτό η Ανόρθωση προσπάθησε να ισορροπήσει κάπως τον ρυθμό και να βγει κι αυτή λίγο πιο μπροστά.

Το λάθος στην άμυνα της Ανόρθωσης μας έδωσε τη δυνατότητα να προηγηθούμε με τον Λοϊζου, ο Καρίμ δημιούργησε το γκολ, και μέχριτο τέλος του ημιχρόνου κρατήσαμε σχετικά άνετα το προβάδισμα ένω κάναμε και κάποιες προσπάθειες να βγούμε μπροστά.

Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι θα πηγαίναμε με προβάδισμα στο ημίχρονο ήρθε δικό μας λάθος στην άμυνα, το εκμεταλλεύτηκε ο Μραζ που βγήκε μόνος απέναντι στον Φαμπιάνο και πλάσαρε για να σκοράρει. Από το τίποτα…

Ημίχρονο

H πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν για την Ανόρθωση με τον Φαμπιάνο να αποκρούει το πλασέ του Ιωάννου που βγήκε τετ-α-τετ.

Στο 5ο λεπτό ο Μπάρκερ έκλεψε στην αντίπαλη περιοχή αππό τον Κορέια, έκανε σουτ στην κλειστή γωνιά του Λόρια ο οποίος απέκρουσε σε κόρνερ.

Μεγάλη απόκρουση έκανε ο Λόρια στο 7ο λεπτό στο σουτ του Ασναρισφάρντ, ο οποίος πήρε κάθετη πάσα από τον Κασάμα. Στην εκτέλεση του κόρνερ ο Λανγκ άπλωσε το πόδι έκανε πλασέ όμως η μπάλα πέρασε δίπλα στην εστία του Λόρια.

Καλό σουτ από τον Μπάρκερ στο 14ο λπεότ έξω από την περιοχή, απέκρουσε σταθερά ο Λόρια.

Στο 22ο λεπτό ο Σάμπο έκανε γυριστό σουτ από το ύψος της περιοχής μας, η μπάλα πήγαινε μέσα όμως στάθηκε στην πορεία της ο Λέτσιακς.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Ψάλτης για μαρκάρισμα στον Παρούτη.

Στο 30ο λεπτό η Ανόρθωση έχασε ευκαιρία με τον Λανγκ να κανει εντυπωσιακή άμυνα και στην εξέλιξη της φάσης ο Ανσαριφάρντ εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας της Ανόρθωσης, έκλεψε μπάλα, μπήλε στην αντίπαλη περιοχή, έδωσε πίσω στον Λοΐζου που πλάσαρε σωστά και άνοιξε το σκορ.

Από λάθος στην άμυνα μας ο Μραζ σκοράρει και ισοφαρίζει στο 45ο λεπτό.