Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Απολύτη σοβαρότητα στο πρώτο 45λεπτο και προηγούμαστε

Ημίχρονο: Απολύτη σοβαρότητα στο πρώτο 45λεπτο και προηγούμαστε


Μπήκε καλά στο παιχνίδι η ομάδα. Πίεσε από την αρχή και ήταν αυτή που πάτησε πρώτη στην αντίπαλη περιοχή. Κρατήσαμε περισσότερο μπάλα στο ξεκίνημα ενώ δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να παίξει.

Δεν είδαμε πολλές φάσεις όμως μέχρι το πρώτο 20λεπτο το Αποέλ δεν πλησίασε καν την περιοχη μας. Είχε 3-4 λεπτά στα οποία προσπάθησε να πατήσει στην περιοχή μας όμως γενικότερα το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας δικός μας μονόλογος.

Σκοράραμε με τον Καρίμ, είχε κι άλλες προϋποθέσεις για να πετύχουμε κι άλλα γκολ.

Η ομάδα κάνει μία πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Φαίνεται σήμερα πόσο το θέλουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.

Α’ Ημίχρονο

Το πρώτο σουτ έγινε από τον Κούσουλο στο 4ο λεπτό από τον Κούσουλο. Το έκανε με το αριστερό έξω από την περιοχή, ήταν όμως άστοχο.

Καλή ευκαιρία χάθηκε στο 7ο λεπτό. Μπεσεντίν και Παπουλής συνδυάστηκαν στην αντίπαλη περιοχή, ο Παπουλής πλάσαρε όμως τον πρόλαβε αμυντικός.

Στο 19ο λεπτό ο Μπεσέντεν έφυγε από πλάγια θέση μόνος, έκανε κίνηση ο Λοΐζου στν κεντρικό διάδρομο, άργησε ν ατου περάσει τη μπάλα και όταν το έπραξε ο Λοΐζος μαρκαρίστηκε.

Ευκαιρία έχασε το Αποέλ στο 23ο λεπτό ύστερα από κόρνερ και πάσα στον Μπεν ο οποίος μπήκε στην περιοχή μας, έκανε γύρισαμ όμως ευτυχώς δεν βρέθηκε συμπαίκτης του στη πορεία της μπάλας.

Γύρισμα του Ανσαριφάρντ, δεν πρόλαβε ο Μπεσέντιν να βάλει το πόδι στη πορεία της Μπάλας.

Στο 27ο λεπτό ένα σουτ του Κούσουλου η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Στο 29ο λεπτό ο Παπουλής έδωσε πάσα στον Ανσαριφάρντ ο ο οποίος μπροστά στον Μπέλετς έσκαψε τη μπάλα και σκόραρε.

Στο 35ο λεπτό ο Λοΐζου έκανε ωραία προσπάθεια από πλάγια θέση στην περιοχή, το τελείωμα του όμως δεν ήταν ιδανικό και η μπάλα έφυγε έξω.

Κόκκινη κάρτα δέχθηκε στο τέλος του ημιχρόνου ο Αυγουστή ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για ένα ανύπαρκτο φάουλ που δόθηκε υπέρ του Σαρφό

Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπεσέντιν κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή του Αποέλ. Το εκτέλεσε ο Λοΐζου απευθείας άουτ.