Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Μέτριο 45λεπτο όμως βρήκαμε γκολ και προηγούμαστε

Ημίχρονο: Μέτριο 45λεπτο όμως βρήκαμε γκολ και προηγούμαστε


Κρατήσαμε μπάλα στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και προσπαθήσαμε οργανωμένα να διασπάσουμε την άμυνα του Ολυμπιακού. Προσπάθησε και ο Ολυμπιακός μετά το δεκάλεπτο να κρατήσει λίγο μπάλα, να κυκλοφορήσει και να βγει μπροστά. Μετά το 20λεπτο ο Ολυμπιακός πάτησε 2-3 φορές στη περιοχή μας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήλεγξε το ρυθμό σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο, σκόραρε ένα πολύ ωραίο γκολ με τον Λοΐζου και πήρε το προβάδισμα. Απειλήθηκε ελάχιστα στο πρώτο μέρος η ομάδα. Η κορυφαία ευκαιρία του Ολυμπιακού ήρθε στο τέλος από στημένο με τον Φαμπιάνο να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση.

Α’ Ημίχρονο

Στο 9ο λεπτο πήγε να δημιουργήσει κάτι η ΟΜΟΝΟΙΑ, ύστερα από σέντρα του Κίτσου και τακουνάκι στον αέρα από τον Σράντι και τη μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 16ο λεπτό ο Σράντι εκτεέλσε φάουλ από πλάγια δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι ο Κούσουλος δεν έπιασε τη κεφαλιά μπροστά στο τέρμα.

Στο 19ο λεπτό ο Λοϊζου έκανε σουτ έξω από τη περιοχή, αδύναμο και άστοχο.

Καλή ευκαιρία χάθηκε στο 31ο λεπτό όταν ο Λοΐζου έδωσε κάθετα στον Ανσαριφάρντ, αυτός έκανε γύρισμα προς τον Μπεσέντιν που δεν βρήκε τη μπάλα.

Στο 32ο λεπτό ο Καλίλι έκανε συρτό σουτ έξω από την περιοχή και ο Φαμπιάνο απέκρουσε.

Στο 35ο λεπτό ο Μπεσέντιν δέχθηκε μπαλιά στη περιοχή, με κεφαλιά γύρισε τη μπάλα στο σημείο όπου κινήθηκε ο Λοΐζου που έκανε κοντρόλ με το στήθος, έκανε ντρίμπλα με το αριστερό και εξαιρετικό τελείωμα με το ίδιο πόδι για να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα του Μολ.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Κούσουλος για ένα χέρι που σφυρίχθηκε έξω από την περιοχή, χωρίς να υπάρχει παράβαση.

Εντυπωσιακή απόκρουση έκανε ο Φαμπιάνο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ύστερα από φάουλ του Καλίλι.