Home ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ Κάλεσμα από “GREEN Supporters” για αντίδραση

Κάλεσμα από “GREEN Supporters” για αντίδραση

KimΑνακοίνωση εξέδωσε το οργανωμένο σύνολο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ “Green Supporter” ένα 24ώρο μετά την εφιαλτική ήττα από την Ανόρθωση με την οποία αναφέρεται στις δράσεις που θα ακολουθήσουν μετά την τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει η ομάδα μας.
Η ανακοίνωση:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ

Έπαιξαν με τα όρια μας, την υπομονή και την αγάπη μας. Προσπάθησαν με το ζόρι να μας φέρουν στα όρια μας και το κατάφεραν. Το τίμημα θα το πληρώσουν με την λαϊκή εντολή για αναθεματισμό τους. Με την ΟΜΟΝΟΙΑ που την έχουμε θρησκεία και γνωρίζουμε που της αρμόζει η ιστορία της να βρίσκεται δεν δεχόμαστε να παίζει κανένα λαμόγιο.


Αρχής γενομένης την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου αποφασίσαμε να πάμε σε ανοιχτό κάλεσμα έξω από τα γραφεία της Νησου η ωρα 1730. Καλούμε τον Πράσινο Λαό απο όλες τις πόλεις που δεν συμβιβάζεται με την κατρακύλα να στηρίξει την διαμαρτυρία. Να νιώσουν σε πρώτη φάση την μηδενική ανοχή μας.

Ακολούθως σε δεύτερη φάση την ερχόμενη Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου πριν το ματς με τον άρη, ΚΑΛΟΥΜΕ τον Πράσινο Λαό να πορευτεί και να στηρίξει μαζί μας το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας ενάντια στην ανίκανη διοίκηση έξω απο την Δυτική εξέδρα.

Μαζευόμαστε απο τις 18:30 στον μικρό κυκλικό κόμβο που βρίσκεται πριν την είσοδο του πάρκιγκ και απο εκεί γύρω στις 19:00 ξεκινούμε όλοι μαζί την πορεία ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ που θα καταλήξει πίσω απο την Δυτική. Μετά το πέρας του συλλαλητηρίου κατευθυνομαστε όλοι μαζί στο Βόρειο πέταλο όπου θα συνεχιστεί και εντός γηπέδου η διαμαρτυρία για παραίτηση της εταιρείας. Τα συνθήματα οργής θα τρυπήσουν τα αυτιά των ξεφτιλησμένων διοικητικών και η μαζική εντολή του Πράσινου Λαού για αποχώρησή τους θα γκρεμοτσακίσει τις σάπιες τους προθέσεις.

Οφείλουμε όμως να τοποθετηθούμε και για τους δήθεν οργανωμένους που έριξαν τις μάσκες εδώ και καιρό. Η ιδέα για τη συγκεκριμένη δράση βρίσκεται στο τραπέζι εδώ και 3 μέρες απο 3 σύνολα που δεν απαρτίζουν την γραμμή τους. Φαίνεται έφτασε στα αυτία τους και “έτρεξαν” μέσα στα μεσάνυχτα χωρίς τσίπα να μας κτυπήσουν κάτω απο την μέση ανακοινώνοντας πρώτοι την ΔΙΚΗ ΜΑΣ δράση. Έχουν εμμονή με το προσκήνιο αλλά πέρασε ο καιρός που μπορούσαν να χειραγωγούν ή να ξεγελούν τα όποια οργανωμένα συνολα και τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Έχουμε χρέος να ενημερώσουμε τον Πράσινο Λαό για το ποιό ρόλο εξυπηρετά η κάθε γραμμή. Είμαστε εμείς που παραμείναμε απο το καλοκαίρι σταθεροί στη γραμμή μας φωνάζοντας για τους ερασιτεχνισμούς της διοίκησης και είναι αυτοί στην άλλη πλευρά που έκαναν αλλαξοκωλιές μαζί τους στα τραπέζια πουλώντας παραμύθια του καημένου κοσμάκη για άπιαστα πρωταθλήματα. Επειδή η κωλοτούμπα έγινε επιστήμη όμως ξαφνικά τώρα μετατράπηκαν σε σωτήρες που θα φωνάξουν για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αυτοί που όταν φωνάζαμε τους παίχτες μετά απο ήττες να φύγουν ζητούσαν τις φανέλες τους, αυτοί που όταν αντιδρούσαμε μας ειρωνεύονταν, αυτοί που όταν σφυρούσαμε χειροκροτούσαν κ.α. Αυτοί που με τα άλλα πρόβατα μας πολεμούσαν όταν λέγαμε τα προβλήματα της ομάδας μες τα μούτρα τους επικαλόντας μας ενα σορό αρνητικά επίθετα.

Αυτοί που τώρα πλασάρουν στον κόσμο ότι αντιδρούν στην κατάντια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι αυτοί που έκλειναν το στόμα τους όταν σηκώναμε πανό για τα ακριβά εισιτήρια. Είναι αυτοί που όταν εμείς μετά την ήττα στο Παφιακό πήγαμε αυτόβουλως στο Πούλος φωνάζοντας στους παίχτες μας σαμπόταραν μετά απο 2 μέρες πηγαίνοντας εκει με τις ευλογίες του φίλου τους αντιπροέδρου δίνοντας τον τηλεβόα στον Παπασταύρου χειροκροτώντας τα παραμύθια του! Όταν δεχτήκαμε την ντροπιαστική ήττα απο τον αιώνιο 40 άτομα βρεθήκαμε στα γραφεία, κατεβάσαμε κάτω τον αντιπρόεδρο που για πρώτη φορά έτρεμε μπροστά σε ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ και ζητήσαμε παραιτήσεις ΕΝΩ αυτοί σαμπόταραν ξανά την δράση μας αφου βρέθηκαν μαζί του μετά απο 2 μέρες στο τραπέζι ήρεμα κι ανούσια λέγοντας τα δικά τους. Είμαστε ΕΜΕΙΣ κι αυτοί, δύο κόσμοι διαφορετικοί.

Εμεις λειτουργούμε αγνά κι οπαδικά την ίδια ώρα που αυτοί κοιτάζουν παραπλέυρα συμφέροντα που ζημιώνουν την πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Εμείς τσιράκια των υπάλληλων κοστουμιαρισμένων δεν θα γίνουμε ποτέ, οι απόψεις μας είναι σταθερές, δεν προσαρμοζόμαστε ανάλογα της άποψης που πουλά να εκπέμπει στον Πράσινο Λαό ΑΛΛΑ έχουμε καθαρή ορθή φωνή, αδιαπέραστες βλέψεις για μια ΟΜΟΝΟΙΑ βασίλισσα που κερδίζει κάθε παιχνίδι, δεν αποδεχόμαστε ψέματα, ερασιτεχνισμούς, παραμύθια και ασέλγια πάνω στην λατρεία μας.

Καλούμε τον Πράσινο Λαό στο σύνολό του την Παρασκευή να πορευτεί ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ με την καθαρή αξιοπρεπή φωνή να μας γεμίζει ήσυχη συνείδηση και περηφάνια. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ λοιπόν να τελειώνουμε μ’ αυτούς που ποδοπατούν τα τελευταία χρόνια με τον χειρότερο τρόπο την ομάδα μας. Όλοι μαζί να διαολοστείλουμε πακέτο διοικητικούς αλλά και ‘’οπαδούς’’ που συμπεριφέρονται προς όφελος άλλων συμφερόντων εις βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

ΣΤΑΥΡΟ ΓΡΗΓΟΡΗ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. ΑΜΕΣΟ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΓΕΛΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ. ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΑΣ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ. ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΛΟ!!!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ.

TLR 48 – LARNAKA GREEN SUPPORTERS