Home TOP NEWS Με “αιώνιο” ντέρμπι και άλλη μια αναμέτρηση η συνέχεια στο κύπελλο

Με “αιώνιο” ντέρμπι και άλλη μια αναμέτρηση η συνέχεια στο κύπελλο

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η προημιτελική φάση του κύπελλου Coca – Cola. Τα φώτα όπως είναι φυσικό θα είναι στραμμένα στο ΓΣΠ και στην μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τον Αποέλ.


Το πρώτο χρονικά παιχνίδι για σήμερα θα γίνει στις 18:00 στην Περιστερώνα όπου εκεί η Δόξα Κατωκοπιάς θα αντιμετωπίσει την Πάφο FC. Στο παιχνίδι υπάρχει φαβορί και δεν είναι άλλο από την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ, ωστόσο η Δόξα μέσα στο “σπίτι” της θα ψάξει με την σειρά της ένα καλό αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να ελπίζει σε πρόκριση στους “4”.

Στο άλλο παιχνίδι που θα αρχίσει στις 19:00 η ΟΜΟΝΟΙΑ ως τυπικά γηπεδούχος θα φιλοξενήσει τον Αποέλ. Η ομάδα μας δεν βρίσκεται σε καλή φάση καθώς στο πρωτάθλημα μετράει 4 παιχνίδια χωρίς νίκη, ωστόσο το κύπελλο είναι μια άλλη διοργάνωση στην οποία θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα για να ελπίζει για πρόκριση και σε κάτι καλό. Απ’ την άλλη το σύνολο του Μιλόγεβιτς βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και θα επιδιώξει να το επιβεβαιώσει και στο κύπελλο, ψάχνοντας εκείνο το αποτέλεσμα που θα του ανοίξει τον δρόμο για τα ημιτελικά.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου
18:00 Δόξα Κατωκοπιάς – Πάφος FC (Cytavision)
19:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποέλ (Primetel)

Χθες η ΑΕΛ με ένα γκολ του Ρομό νίκησε στο Στάδιο “Άλφαμέγα” τη Νέα Σαλαμίνα και έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου.

ΑΕΛ – Νέα Σαλαμίνα 1-0

Η συνέχεια:

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου
18:00 Ολυμπιακός – Ανόρθωση (Cytavision)


Επαναληπτικοί αγώνες

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου
18:00 Πάφος FC – Δόξα Κατωκοπιάς (Cablenet)
Τετάρτη 1η Μαρτίου
18:00 ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια (Cablenet)
Πέμπτη 2 Μαρτίου
17:00 Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΛ (Cytavision)
20:00 Ανόρθωση – Ολυμπιακός (Cablenet)