Home TOP NEWS Να παρουσιαστεί αλλαγμένη προς το καλύτερο για να πάρει το ζητούμενο

Να παρουσιαστεί αλλαγμένη προς το καλύτερο για να πάρει το ζητούμενο

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ μετρούν αντίστροφα για το αυριανό πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Αποέλ για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA, το οποίο ουσιαστικά θα κρίνει πολλά κι αν η ομάδα μας θα μπορέσει να παραμείνει στην πρώτη εξάδα.


Τόσο η τεχνική ηγεσία, όσο και οι ποδοσφαιριστές μας ξέρουν τις δυσκολίες που θα έχουν να αντιμετωπίσουν σε ένα ματς, όπως είναι αυτό με τον Αποέλ, ωστόσο άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος” δηλώνουν έτοιμοι να παρουσιαστούν στον αγωνιστικό χώρο με ένα καλύτερο πρόσωπο και να διεκδικήσουν το ζητούμενο που δεν είναι άλλο από τη νίκη.

Οι ποδοσφαιριστές μας, αυτό ακούστηκε κι από το στόμα του Φουάντ Μπασίρου στις δηλώσεις του για το “αιώνιο”, αναγνωρίζουν ότι κόντρα στον Ολυμπιακό στο οποίο η ομάδα μας κέρδισε τους τρεις βαθμούς, δεν έκαναν καλό παιχνίδι και θα πρέπει να αλλάξουν πολλά αν θέλουν να ελπίζουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών με τον Αποέλ.

Συνεπώς ο Σωφρόνης Αυγουστή που θα παρακολουθήσει το αυριανό παιχνίδι από την εξέδρα θα πρέπει να βρει τον τρόπο να παρουσιάσει τοην ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο ακόμη πιο ανταγωνιστική, να έχει διάρκεια στο παιχνίδι της και οι ποδοσφαιριστές μας να κάνουν πράξη τα λόγια του Φουάντ Μπασίρου.

Απομένουν δύο παιχνίδια για την ολοκλήρωση του Β’ γύρου και συνεπώς κάθε βαθμός που θα χαθεί μπορεί να μετρήσει αρνητικά, γι’ αυτό είναι η τελευταία ευκαιρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να πάρει μια μεγάλη νίκη κόντρα στον “αιώνιο” και παράλληλα να κάνει ένα μεγάλο βήμα για να μείνει στο πρώτο γκρουπ του πρωταθλήματος.