Home TOP NEWS Ο Μπεσέντιν χάθηκε στο… αποτέλεσμα!

Ο Μπεσέντιν χάθηκε στο… αποτέλεσμα!

Το μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας στην τελευταία μέρα της μεταγραφικής περίοδου του χειμώνα, Αρτιόμ Μπεσέντιν, ο οποίος ήρθε δανεικός από την Ντιναμό Κιέβου μετά το 30λέπτο που έπαιξε με τον Άρη, πήρε και φανέλα βασικού στο “αιώνιο” ντέρμπι προσθέτοντας το πρώτο 90ο λεπτό στα πόδια αγωνιζόμενος με το τριφύλλι στο στήθος.


Ο Ουκρανός επιθετικός στο παιχνίδι με τον Αποέλ τοποθετήθηκε στην κορυφή της επίθεσης δίπλα από τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο δεύτερος μάλιστα πέτυχε και το τέρμα της ομάδας και σε γενικές γραμμές οι δύο τους έκαναν πάρα πολύ καλό παιχνίδι με τον Μπεσέντιν να δικαιώνει σε μεγάλο βαθμό τον Σωφρόνη Αυγουστή για την επιλογή του.

Το πρώτο μεγάλο δείγμα του Μπεσέντιν ήταν άκρως ενθαρρυντικό. Είδαμε ένα ποδοσφαιριστή που ξέρει να κινηθεί στον χώρο, ξέρει να κρατήσει μπάλα, να πιέσει τους αντιπάλους στο αμυντικό τους τρίτο, αλλά και να κάνει παιχνίδι βοηθώντας στην ανάπτυξη της ομάδας του, ενώ είμαστε βέβαιοι ότι δεν αργήσει να βρει και το γκολ.

Φυσικά η πολύ καλή παρουσία του Μπεσέντιν όπως ήταν λογικό χάθηκε στο αποτυχημένο αποτέλεσμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ωστόσο εμείς κρατάμε αυτά που είδαμε από τον ποδοσφαιριστή και είμαστε βέβαιοι ότι όσο παίρνει λεπτά συμμετοχής θα ανεβαίνει κι άλλο και θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα μας, άλλωστε αυτό έδειξε και σε ένα απαιτητικό παιχνίδι με ιδιαίτερη σημασία.