Home TOP NEWS Ολική…. μεταμόρφωση για να έχει ελπίδες με Αποέλ

Ολική…. μεταμόρφωση για να έχει ελπίδες με Αποέλ

Η ομάδα μας αν και δυσκολεύτηκε πάρα πολύ κόντρα στον Ολυμπιακό κατάφερε στο τέλος της βραδιάς να αποδράσει από το Μακάρειο με το “διπλό” και πανηγύρισε μια πολύ σημαντική και υπερπολύτιμη νίκη με την οποία ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.


Είναι γεγονός ότι από το παιχνίδι με τους “μαυροπράσινους” το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε είναι μόνο το αποτέλεσμα, αφού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας υστέρησαν στον αγωνιστικό χώρο, δεν είχαν καλή εμφάνιση, ενώ δεν απουσίασαν και πάλι οι παθογένειες σε όλες τις γραμμές.

Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή πίσω έκανε κάποια λάθη που ευτυχώς δεν μας στοίχισαν, το κέντρο ήταν αποκομμένο από τις υπόλοιπες γραμμές, ενώ μεσοεπιθετικά αν εξαιρέσουμε την “έμπνευση” του Λοίζου που έφερε και το “χρυσό” γκολ έλειπε η φαντασία και η δημιουργία φάσεων μπροστά από το αντίπαλο τέρμα.

Τα πιο πάνω είμαστε σίγουροι ότι καταγράφηκαν από τον Σωφρόνη Αυγουστή που έβλεπε το παιχνίδι από την κερκίδα λόγω της τιμωρίας του και θα επιδιώξει μέσα από τις προπονήσεις που ακολουθούν να τα διορθώσει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βγάζει ενέργεια στο γήπεδο για ένα ημίχρονο, ωστόσο στην συνέχεια σβήνουν οι μηχανές κι αυτό είναι που πρέπει να δουλέψει το τεχνικό τιμ, έτσι ώστε να έχει διάρκεια στο παιχνίδι της.

Τώρα ακολουθούν τα δύο ντέρμπι με τον Αποέλ τα οποία θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την συνέχεια της πορείας μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Το Σαββάτο η ομάδα μας θα πρέπει και επιβάλλεται να παίξει για τη νίκη για να αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής στην πρώτη εξάδα και την 1η Μαρτίου για να ανατρέψει το σκορ και να πάρει την πρόκριση.

Για να έρθουν τα πιο πάνω σίγουρα θα πρέπει στα δύο παιχνίδια να υπάρξει ολική μεταμόρφωση σε σχέση με αυτό που είδαμε με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Οι παίκτες έχουν πάρει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση από τη νίκη η οποία ήρθε ένα μήνα μέτα, όμως αυτό δεν αρκεί αφού θα κληθούν να παρουσιαστούν στο γήπεδο και να διεκδικήσουν από το 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό θετικό αποτέλεσμα.