Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το “αιώνιο”

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το “αιώνιο”

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα πραγματοποιήσουν σήμερα την τελευταία τους προπόνηση ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα με τον Αποέλ ο οποίος θα γίνει στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Όπως είναι γνωστό ο Σωφρόνης Αυγουστή στο αυριανό παιχνίδι δεν θα είναι στον πάγκο της ομάδας μας λόγω της κόκκινης που δέχθηκε στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου, ωστόσο ο Κύπριος τεχνικός θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του.

Επιστρέφει ο Κασάμα και Μπεζούς που ήταν τιμωρημένοι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, Μιξ και Μπάρκερ που ασθενούσαν είναι ξανά στην διάθεση του Κύπριου τεχνικού, ενώ στην αποστολή αναμένεται να είναι και ο Ανδρόνικος Κακουλλής που επιστρέφει από τον τραυματισμό του που αποκόμισε από το παιχνίδι με την Πάφο FC.

Ο Κύπριος κόουτς έχοντας στο μυαλό του και το κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης αναμένουμε ότι θα προβεί σε κάποιες αλλαγές κυρίως σε πρόσωπα στο αρχικό σχήμα, θέλοντας κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του να τους έχει φρέσκους και για το παιχνίδι της Τετάρτης.

Μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης θα γνωρίζουμε τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που θα μεταβούν αύριο στο ΓΣΠ για τον ένα εκ των δύο τελικών με τον “αιώνιο”.