Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία, βγάζει αποστολή ο Σωφρόνης

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία, βγάζει αποστολή ο Σωφρόνης


Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, σε ότι αφορά στον αυριανό αγώνα με τον Άρη, έχει να κάνει με την πρώτη παρουσία του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο της ομάδας. Υπάρχει μεν βαθμολογική σημαντικότητα, από τη στιγμή που γίνεται προσπάθεια να μην καταγράψουμε ακόμα ένα… ιστορικό χαμηλό, και να αποφύγουμε το β’ γκρουπ ωστόσο ο μεγάλο στόχος, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, είναι το κύπελλο.

Η προετοιμασία για τον αγώνα ολοκληρώνεται. Είχε ελάχιστο χρόνο ο νέος προπονητής, ουσιαστικά δύο μέρες προπονήσεων για να δει και να ετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του για το παιχνίδι και σίγουρα αυτό που θα ζητήσει αύριο είναι θέληση. Πάντως ο ίδιος εξέφρασε τη πίστη του σε αυτούς.

Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν. Ψάλτης και Γιούστε είναι εκτός λόγω τιμωρίας, Κακουλλής και Χούπερ είναι τραυματίες. Αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποιες θα είναι οι επιλογές του στο παιχνίδι αλλά και ποια θα είναι η εικόνα της ομάδας μετά την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας.

Θυμίζουμε πως την ερχομενη Τετάρτη έχουμε να δώσουμε τον πρώτο μας αγώνα με το Αποέλ για τα προημιτελικά του κυπέλλου και ενδεχομένως αυτό να επηρεάσει και τις αυριανές επιλογές του προπονητή.

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα και λίγο αργότερα θα ανακοινωθεί και η αποστολή.