Home TOP NEWS Ωρα να δούμε λίγο και τα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ;

Ωρα να δούμε λίγο και τα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ;


Μένει ο κόσμος εδώ και καιρό με μία μεγάλη απορία. Γιατί δεν βγαίνει κάποιος να μιλήσει με ειλικρίνια, να πει τι πραγματικά συμβαίνει. Η διαφορά του Σωματείου με την ποδοσφαιρική εταιρία παραμένει και είναι ένα πρόβλημα άλυτο για την ώρα, το οποίο σίγουρα επηρεάζει. Υπάρχει έδαφος για να τα βρουν ή η ρίξη μεταξύ των είναι αγεφύρωτη;

Και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως αν δεν αλλάξει κάτι θα την πληρώνει η ομάδα/ Άλλωστε η αναφορά του προέδρου Παπασταύρου προ μερικών μηνώ στο ”Total Green” ήταν χαρακτηριστική. «Είναι κρίμα για την ΟΜΟΝΟΙΑ και τον κόσμο της να μην προκύψει συμφωνία γιατί δεν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε και να κάνουμε τα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε» είχε πει.

Και η ψιθυρολογία μέσα σε όλο αυτό το διάστημα, ολοένα και κλιμακώνεται. Μάλιστα λέγεται πως μπήκαν όλα στο περιθώριο  λόγω των προεδρικών εκλογών. Ε, τώρα που τελείωσαν κι αυτές μήπως είναι ώρα να κοιτάξουμε λίγο και την ΟΜΟΝΟΙΑ;

Εκφράζουμε επίσης κι ένα παράπονο προς το Σωματείο μας. Μετά τις δηλώσεις Παπασταύρου η μοναδική τοποθέτηση ήταν εκείνη η ανακοίνωση πριν σχεδόν 4 μήνες. Από τότε σιγή ιχθύος.

Βλέπετε στις επιτυχίες όλοι αρέσκονται στο να είναι… πρώτη μούρη. Στις κρίσεις τι γίνεται;

Ο κόσμος θέλει ενημέρωση, θέλει να ξέρει ποιο είναι το μέλλον αυτής της ομάδας και τι μπορεί να προσδοκεί. Είμαστε σε ένα κρισιμότατο σταυροδρόμι για το μέλλον μας και τώρα είναι η στιγμή να βγουν μπροστά οι ηγέτες. Αν υπάρχουν!