Home TOP NEWS Πανέτοιμη για νίκη η ομάδα

Πανέτοιμη για νίκη η ομάδα


Οδηγός μας στο σημερινό παιχνίδι με το Αποέλ θα πρέπει να είναι η απόδοση της ομάδας στο πρώτο μέρος του αγώνα κυπέλλου της 15ης Φεβρουαρίου. Σε εκείνο το διάστημα η ΟΜΟΝΟΙΑ έκλεισε το Αποέλ στην περιοχή του, σκόραρε ενώ δψεν κινδύνεψε καθόλου.

Και ήταν η έλλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα που στοίχισε σε εκείνο το ματς την ήττα. Σήμερα αυτό πρέπει να είναι διαφορετικό. Κι εκτός αυτού, η ομάδα είναι απαραίτητο να εκμεταλλευτεί τα καλά της διαστήματα και να γίνει ουσιαστική. Από κει και πέρα είναι και το κομμάτι της διάρκειας στο παιχνίδι μας και των αντοχών. Ελπίζουμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει να δώσει πράγματα για… περισσότερο από ένα ημίχρονο.

Πάντως το πλάνο του Σωφρόνη αυτή την εβδομάδα βγήκε με όλους τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν στις προπονήσεις και να είναι όλοι διαθέσιμοι. Έχουμε μπροστά μας το σημερινό παιχνίδι με το Αποέλ, κι αυτό του κυπέλλου που θα ακολουθήσει την Τετάρτη. Θέλουμε και στα δύο τη νίκη, αρχίζοντας από απόψε.

Μπαίνουμε σιγά σιγά στο τελευταίο στάδιο της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς και τώρα είναι η ευκαιρία να περισώσουμε έστω κάτι.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδίδεται ζωντανά από τη Primetel.